Așa mame, așa fiice. Cum s-au pozat vedetele cu mamele lor

Prietenia mamă-fiică nu ar trebui să se deosebească de oricare altă prietenie, ba mai mult, ar trebui să aibă avantajul cunoaşterii reciproce prin legătura specială dintre ele. Unele sunt copii fidele ale mamelor lor și sunt dovada vie că frumusețea se moștenește din familie. Iată ce imagini au postat pe rețelele de socializare câteva dintre staturile internaționale!

Gisele Bundchen și mama sa Vania au pozat împreună de curând pentru campania celor mai noi produse cosmetice Dior. Imaginile au fost date publicității chiar de Ziua Mamei, spre deliciul fanilor celebrului model care așteptau să o vadă în această ipostază încă de anul trecut, când a fost anunțată colaborarea cu Dior beauty.

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fotomodelul australian Miranda Kerr a descris pe blogul personal câteva dintre trucurile sale de frumusețe și nu numai, unele învățate chiar de la mama sa.

La 53 de ani, fostul supermodel își poartă cu multă eleganță și înțelepciune vârsta. Cindy  a moștenit frumusețea de la mama ei Jennifer Crawford și a dat-o mai departe înzecit fiicei sale Kaia Gerber.

Reese Witherspoon şi mama ei au avut timp de 10 ani o relaţie rece, marcată de neînţelegeri. Astăzi, însă, totul este bine între cele două, actrița chiar i-a cumpărat mamei sale o casă până nu de mult.

Amanda Seyfried s-a născut în Allentown, Pennsylvania, într-o familie modestă. Mama sa, Ann, este terapeut, iar tatăl său, Jack Seyfried, este farmacist. Actrița a deveni mamă la rândul său în urmă cu trei ani.

FOTO: Hepta

Chloe Grace Moretz a avut dintotdeauna o relație strânsă cu mama sa. Deși părinții actriței au profesat în domeniul medical: mama, Teri Duke, a lucrat ca asistentă medicală, iar tatăl său, McCoy Moretz, a fost chirurg plastic, Chloe a declarat în repetate rânduri că cei doi au sprinit-o încă din copilărie în cariera sa actoricească.

FOTO: Hepta

Lily Collins a fost protagonista unui pictorial realizat la Praga, pentru brandul Lancome, și a fost însoțită chiar de mama sa.

Alyssa Milano a moștenit frumusețea de la mama sa. Actrița, la rândul ei mamă, a declarat în presa americană că a avut parte de o copilărie frumoasă și că mama ei i-a fost alături în toate deciziile.