Ariana Grande a devenit regina social-media, cu 200 de milioane de admiratori pe Instagram

ariana grande

Ariana Grande (27 de ani) a devenit regina neîncoronată a Instagramului, după ce, pe parcursul weekendului, a reușit să atingă pragul de 200 de milioane de followers.

Cântăreața devine, astfel, prima femeie care adună atâția ”urmăritori”, după ce fotbalistul Cristiano Ronaldo a atins acest record lunile trecute. De atunci, fotbalistul portughez a mai strâns 37 de milioane de urmăritori pe Instagram și este persoana cu  cei mai mulți admiratori pe rețelele de social media.

Ariana Grande este urmată îndeaproape în topul feminin de Kylie Jenner, cu 193 de milioane de admiratori și de Selena Gomez, cu ”doar” 190 de milioane de persoane care o urmăresc pe Instagram.

Prima vedetă care a felicitate-o pe Ariana Grande pentru reușita ei este Lady Gaga. ”Felicitări prietenei mele @arianagrande pentru cei 200 de milioane de admiratori! Ești o regină! Poartă-ți coroana cu mândrie!” a scris Lady Gaga, care are un capital format din 43,4 milioane de urmăritori.

lady gaga ariana grande

Ariana Grande și Lady Gaga au susținut un show memorabil duminică seara în cadrul MTV Video Music Awards, gală care s-a derulat pentru prima dată prin reprezentații preînregistrate și difuzate în regim live. Cele două au obținut premiul pentru melodia anului – Rain On Me, iar Lady Gaga a câștigat și trofeul pentru Artistul anului.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle