Apariții spectaculoase pe covorul roșu la Golden Globes 2020

best dressed golden globes

Cea de-a 77-a ediție a premiilor Golden Globes 2020 a avut loc duminică seara la Los Angeles, la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, iar vedetele s-au întrecut și de data aceasta în apariții spectaculoase, rafinate.

Unele dintre celebritățile care au atras cele mai multe priviri și aprecieri pentru ținutele alese la gală au fost Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Margot Robbie și Kerry Washington, care au ales rochii în alb și negru, dar și în culori aprinse, cum ar fi Scarlett Johansson, care a fost regina balului într-o rochie roșie, creație Vera Wang. Tot roșu a ales și Nicole Kidman, care a defilat într-o rochie Versace, iar Jennifer Aniston a ales să poarte o rochie neagră Dior. Reese Witherspoon, colega de serial (The Morning Show) a lui Jennifer Aniston, a ales o rochie cu croială asimetrică, semnată Roland Mouret.

Jennifer Lopez s-a numărat printre cele mai spectaculoase apariții cu rochia ei în alb, auriu și verde creție Valentino, iar Cate Blanchett a purtat o rochie cu croială elaborata, creată de Mary Katrantzou. 

Margot Robbie a purtat o rochie Chanel, casa de modă care se ocupă de toate aparițiile ei de pe covorul roșu, iar Kerry Washington a impresionat asistența într-o rochie neagră cu aplicații prețioase, creație Altuzzara. Taylor Swift a ales o rochie cu imprimeu floral verde-galben creată de Etro Couture, iar Charlize Theron a apelat tot la culori aprinse pentru apariția ei, cu o rochie verde Dior. Sofia Vergara și soțul ei, actorul Joe Manganiello, au fost unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii, Sofia alegând să poarte o rochie grena Dolce & Gabbana. Gwyneth Paltrow a purtat o rochie nude-maronie marca Fendi.

Foto: Hepta