A List Magazine ∙ June 8, 2023 ∙ 3 min read

Fie că vrei să surprinzi persoana care merge în croazieră, fie că vrei să revii din vacanță cu suveniruri pentru cei dragi, avem o listă de idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele.

Tricouri asortate

Merge toată familia în croazieră? Atunci tricouri asortate ar putea fi un mod haios de a arăta că formați o echipă.

Suveniruri imprimate

Ai vizitat un loc de neuitat în excursia de la mal, în croazieră? Una dintre cele mai frumoase amintiri de pe care o poți purta cu tine este să alegi un obiect care să te facă să te gândești mult timp la acel loc. Mai mult, o astfel de achiziție îi va ajuta pe cei dragi să știe că te-ai gândit la ei. Un tote bag, un tricou, un șorț de bucătărie sau chiar un magnet de frigider ar putea fi idei de cadouri pentru cei care adoră croazierele.

Cană pentru cafea sau apă

Tot pe lista cadourilor de neuitat sunt cănile de cafea, paharele sau cănile pentru apă cu motive de croazieră. Aceste obiecte chiar sunt folosite zilnic, de mai multe ori pe zi! Un termos ți-ar putea fi util și ție, mai ales în orele de plimbare de la mal.

Decoruri de casă

Elemente mici de decor sunt cadoul perfect pentru iubitorii de croazieră. Poți să alegi un obiect specific zonei în care mergi în croazieră sau să alegi o ramă foto în care să pui și poza ta. De cele mai multe ori, în croaziere, va fi amenajat un colț special sau vor fi fotografi profesioniști gata să-ți facă poze-suvenir. Și, desigur, poți oricând să apelezi și la cei cu care ai decis să pleci în croazieră.

Geantă pentru excursiile de zi

Pe măsură ce faci check-in-ul, bagajele sunt luate și vor ajunge la cabină. Orice crezi că ai putea avea nevoie până la sosirea bagajului tău ar trebui să fie pus într-o geantă de mână. Dacă nu s-a gândit nimeni până acum că îți va trebui un astfel de obiect, este cazul să ți-l faci cadou de pe acum. Va fi foarte util.

Bijuterii cu tematică marină

Brățările cadou cu tematică de croazieră sau cerceii care pot fi purtați oricând, mai ales vara. Acestea sunt mici cadouri distractive de luat în croazieră sau ca amintire pentru cei dragi după vacanța în numeroasele destinații oferite de o croazieră!

Pălării de vară

Există o mulțime de opțiuni pentru pălării de plajă: de la șapcă la pălăriile cu boruri largi, acestea pot fi cadouri de croazieră personalizate și extrem de utile la bord sau pe străzile orașelor vizitate.

Set de snorkel

Dacă pleci cu o persoană care nu a mai mers în croazieră sau care nu a mai experimentat snorkel-ingul, i-ai putea face o surpriză cu propriul echipament de snorkel. Pot fi și închiriate, dar, dacă și dacă nu vor fi folosite, sunt un subiect de discuție de la care poți pleca oricând în croazieră sau după ce revii din vacanță.

Căști

Poate că ideea e să mergi în vacanță, la distracție, dar un pic de timp liber sau un spațiu izolat fonic poate fi oricând o idee bună. Dacă știi pe cineva care iubește muzica sau ascultă cărți audio, căștile sunt un cadou grozav pentru croaziere.

Binoclu

Pentru cei care vor să vadă de la bord cum arată malul sau pur și simplu să privească spre insulele din zare, binoclul este un gadget grozav pe care să îl ai pe o navă de croazieră.

Foto: hepta.

Related Posts

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 29, iarnă 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cine sunt designerii pe care îi puteți găsi la Alist Designers boutique, în luna decembrie (VIDEO)

Spațiul de la parterul București Mall Vitan s-a transformat, pe tot parcursul lunii decembrie, într-o destinație elegantă de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a III-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a II-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea I

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List…

10 idei de cadouri pentru Sf. Andrei – Oferă în dar obiecte create de branduri românești

Se apropie cu pași repezi perioada Sărbătorilor și probabil că te gândești să le oferi celor dragi cadouri…

Designerii lunii noiembrie la Alist Designers Boutique: Anna Fellini, Chicineta și The Stories of O

De Ioana Andriescu Video: Ștean Bucur/ A List Magazine Nu e niciodată prea devreme să te apuci de…

Cum a fost la Half Is Free București, ediția de toamnă 2023

Weekendul trecut ne-am bucurat cu toții de cumpărături la jumătate de preț. Unirea Shopping Center București, din Bd.Corneliu…

Half Is Free vine la Cluj

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al sezonului vine la Cluj pe 29 octombrie 2023!…

Jurnal de călătorie: Ziua a VIII-a. Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, tot la Roma se sfârșește și călătoria noastră…