Alina Aliman ∙ June 9, 2022 ∙ 11 min read

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații noștri, vedete, publicitari, influenceri, colaboratori și prieteni ai revistei au intrat în jocul nostru monocrom de pe terasa The Garden at JW Mariott Bucharest Grand Hotel. 

Alături de noi au fost partenerii Splend’or, Douglas, Falconeri, La Roche Posay, Mercedes-Benz România, Nuii, Liliac, JW Mariott Bucharest Grand Hotel, The Grand Avenue.

TOATE fotografiile de la petrecere pot fi găsite pe pagina de Facebook A List Magazine.

Fotografii: Dan Borzan, Ionel Vîlcan

Invitații de la petrecerea de lansare A List Magazine au admirat în vitrine bijuteriile superbe ale partenerului Splend’or – cel care a fost alături de noi și la realizarea copertei cu cele patru influencere simpatice (Alexia Eram, Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Carmen Grebenișan). Au testat noutățile propuse de Douglas, au admirat noul model electric de la Mercedes-Benz, s-au protejat de razele soarelui cu cele mai bune creme La Roche Posay, s-au delectat cu înghețata Nuii și un pahar de vin de la Liliac, dar s-au și bucurat de premiile oferite de Falconeri, de câștigul unor bilete la festivalul Neversea și de premiul oferit de JW Mariott Bucharest Grand Hotel (un brunch gourmand). 

Un sneak-peak din revistă…

  • Coperta cu 4 influencere care vorbesc despre relația lor cu bijuteriile – un proiect A List Magazine X Splend’or – fotografiile lui Vlad Andrei, stilist Amir Doboș, le-au surprins pe Alexia Eram, Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Carmen Grebenișan în cele mai simpatice ipostaze. 

  • Un pictorial total alb, în care 10 stiliști și designeri invitați și-au expus, sub lentila fotografului Andrei Runcanu, sugestia lor pentru o ținută #alwhite, una care înglobează lumini și umbre, speranță și visare. 

  • Cele mai simpatice echipe de realizatori de radio matinal – de la Europa FM, Virgin Radio, Rock Fm și Pro FM povestesc despre provocările radioului în interviurile semnate Alina Aliman.

  • Sonia Argint, Dana Sota și Andrei Nourescu ne aduc noutățile din lumea health & sport. Andreea Leța ne face propuneri de ținute simpatice pentru vară, iar Alina Burlacu, editorul de beauty, ne sfătuiește cum să abordăm relația cu soarele și ce parfumuri minunate putem găsi în magazine. În timp ce psihologii și psihoterapeuții Gáspár György și Diana Lupu analizează iubirea & sexul și sentimentul de vinovăție care ne apasă în aceste vremuri.

  • Paula Herlo este intervievată de soțul ei, Cristian Leonte (consemnează Monica Cismaru), Iulia Ionescu ne dă tipsuri din lumea IT (într-un quiz semnat Nicoleta Nicolae), Blogu lu Otravă ne sugerează cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca, în timp ce Bianca Sterie ne face agenda culturală a verii. 

  • Nu ratați recomandările de vacanțe pe ape, articolul despre relația dintre război și modă, ieri și de azi, o analiză a viitorului cinematografiei, trecerea în revistă a conturilor de Instagram a celor mai cunoscute corespondente de război.

  • La final, citiți cu sufletul la gură editorialul Andreei Esca despre… goana după viață. 

NU UITAȚI – revista este GRATUITĂ, o puteți lua oricând acasă și o găsiți în locațiile partenere. 

Related Posts

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 27, vară 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de vară 2023 (3)

Vara începe cu un arsenal complet de zâmbete, multe-multe flori, soare și bună-dispoziție cât cuprinde. Și… cu lansarea…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de vară 2023 (2)

Vara începe cu un arsenal complet de zâmbete, multe-multe flori, soare și bună-dispoziție cât cuprinde. Și… cu lansarea…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de vară 2023 (1)

Vara începe cu un arsenal complet de zâmbete, multe-multe flori, soare și bună-dispoziție cât cuprinde. Și… cu lansarea…

Hai cu noi în croazieră pe Mediterană! Echipa Alist Magazine te așteaptă într-o vacanță exclusivistă!

Alist Magazine te invită într-o vacanță exclusivistă, unde vei avea parte de o experiență unică! Pe parcursul a…

Cum a fost la Half is FREE, ediția de la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, a avut loc la BUCUREȘTI, pe 8…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 8 aprilie 2023!…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 26, primăvară 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – ediția de primăvară 2023? (partea I)

Primăvara aceasta ne-am invitat prietenii și colaboratorii la… Breakfast at the Museum! Mai precis, la Art Safari, gazda…

Half is Free vine la Cluj

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii vine la Cluj pe 26 martie 2023!…