A List Magazine ∙ December 7, 2023 ∙ 12 min read

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit. Am întâmpinat sezonul festiv alături de prietenii și partenerii noștri, alături de vedete și influenceri, în cel mai sclipitor mod cu putință.

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan

Așadar, în cadrul superb al restaurantului Pescăruș din parcul Herăstrău, ascultând-o pe talentata Banca Tilici, am savurat o cafea delicioasă de la Lavazza, alături de o prăjitură oferită de Chez Marie, ne-am răcorit cu apa Dorna și… cu un pahar de Jidvei (încep petrecerile de Crăciun până la urmă, nu-i așa?!) și am admirat noutățile expuse de către partenerii Doctor Fiterman, Douglas, Bang & Olufsen, Falconeri, Ana Hickmann, Alma Retreat, AVStore

Toate fotografiile de la eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook A List Magazine. 

Cei mai norocoși dintre invitați au plecat acasă cu unul dintre multele premii oferite de către partenerii noștri, iar ziua a început pentru toată lumea cu multă veselie și bună dispoziție. 

Despre revistă… 

… trebuie să vă spunem că o avem pe copertă pe Malvina Cservenschi, cea care, cu perseverență și dăruire a crescut casa de bijuterii Malvensky și a făcut ca zilele miilor de clienți să fie ceva… mai strălucitoare. Apoi, am vorbit în paginile revistei despre noul lux, despre quiet luxury, despre valori și stil personal, dar și despre dragoste și modă. Răsfoiți revista pentru a vă emoționa cu un pictorial cu și despre dragoste (semnat Ovidiu Buta & Oltin Dogaru) și niște compoziții fashion care ne duc cu gândul la aristocrație și the good old times (semnat Andreea Leța & Victor Oancea). Citiți povestea aristocratică a unor crame cunoscute din țară, interviuri realizate de Monica Cismaru cu patru tineri cântăreți pe val, dar și un dialog super-amuzant dintre Lia Bugnar și George Mihăiță. Bineînțeles, avem o mulțime de sugestii de cadouri simpatice, de ținute perfecte pentru toate petrecerile și aniversările care urmează, recomandări de filme, cărți, restaurante de încercat, dar și o istorie efervescentă a șampaniei și sfaturi de la psihologii noștri preferați. 

Nu uitați: A List Magazine, împreună cu 6 producători români de lumânări parfumate, a lansat o serie de lumânări speciale – căutați-le în paginile revistei și achiziționați-vă preferata!

IMPORTANT – revista A List Magazine este gratuită, este distribuită în multe saloane, restaurante, clinici și magazine din București și din țară și o puteți lua cu voi ori de câte ori o zăriți – lista completă a locurilor o veți găsi curând pe www.alistmagazine.ro. 

PARTENERI: Doctor Fitterman, Douglas, Bang & Olufsen, Falconeri, Ana Hickmann, Alma Retreat, Lavazza, Chez Marie, Dorna, Jidvei, AVStore. 

Related Posts

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 29, iarnă 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cine sunt designerii pe care îi puteți găsi la Alist Designers boutique, în luna decembrie (VIDEO)

Spațiul de la parterul București Mall Vitan s-a transformat, pe tot parcursul lunii decembrie, într-o destinație elegantă de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a III-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea I

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List…

10 idei de cadouri pentru Sf. Andrei – Oferă în dar obiecte create de branduri românești

Se apropie cu pași repezi perioada Sărbătorilor și probabil că te gândești să le oferi celor dragi cadouri…

Designerii lunii noiembrie la Alist Designers Boutique: Anna Fellini, Chicineta și The Stories of O

De Ioana Andriescu Video: Ștean Bucur/ A List Magazine Nu e niciodată prea devreme să te apuci de…

Cum a fost la Half Is Free București, ediția de toamnă 2023

Weekendul trecut ne-am bucurat cu toții de cumpărături la jumătate de preț. Unirea Shopping Center București, din Bd.Corneliu…

Half Is Free vine la Cluj

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al sezonului vine la Cluj pe 29 octombrie 2023!…

Jurnal de călătorie: Ziua a VIII-a. Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, tot la Roma se sfârșește și călătoria noastră…

Jurnal de vacanță: Ziua a VII- La Spezia, Pisa, Cinque Terre

Cu cât ne apropiem mai mult de finalul croazierei noastre pe mare, încep să apară regretele. A fost…