Alina Burlacu ∙ September 19, 2023 ∙ 5 min read

O vacanță la bordul unui vas de croazieră este o ocazie unică de a vizita mai multe orașe și de a petrece momente relaxante, dar și ore pline de distracție pe mare. Iar când această vacanță este alături de Andreea Esca & A List Magazine, dar și alături de Vichy, atunci știi că poți merge cu încrederea că vei avea parte și de un ritual de îngrijire a pielii pentru care, dacă pielea ar putea, sigur ți-ar mulțumi.

O piele sănătoasă, cu aspect tânăr are nevoie de câteva produse-cheie atunci când alegi să petreci câteva zile departe de programul zilnic și de listele cu lucruri obligatorii de făcut. De fapt, e mai corect să spun că ai nevoie de acele produsele cosmetice potrivite pielii tale tocmai pentru că ești în vacanță și ai mai mult timp să îți ai momente speciale doar pentru tine – un timp doar al tău, al binelui pentru tine, al frumuseții de care să te preocupi fără sentimentul de vină că nu ai dat prioritate altor sarcini.

Și, pentru că Vichy va fi alături de noi în această vacanță de excepție, am aflat de la specialiștii îngrijirii pielii care sunt produsele-cheie și pașii corecți de urmat în croazieră.

Pasul 1 este îngrijirea de zi cu LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST CREMĂ DE ZI.

Pasul 2 este protecția solară zilnică folosind CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY FLUID.

Pasul 3 este îngrijirea de noapte cu LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM RIDURI PRONUNȚATE.

Simplu, eficient și ușor! Acum vom afla mai multe despre aceste produse și de ce este important să le aplicăm în croazieră, dar și mult timp după ce vom reveni – nostagice și cu zeci de amintiri frumoase – la viața de zi cu zi.

Spuneam că pasul 1 este îngrijirea de zi cu VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST CREMĂ DE ZI. Recomandată femeilor care caută performanță antirid pentru a corecta toate semnele pierderii de colagen de la nivelul pielii, VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST este crema de zi pe care o vrei alături de tine în croazieră, pentru ca pielea să se simtă bine și să arate excelent. Îți scriu pe scurt ce anume face VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST CREMĂ DE ZI: corectează ridurile, redefinește contururile, uniformizează nuanța pielii.

Iar aceste beneficii au fost testate clinic: ridurile par diminuate pentru 96% din femei*, +77% dintre femei îsi simt pielea mai fermă **, +87% îsi simt pielea mai netedă**.

* Studiu clinic, 58 de femei, 8 săptămâni

** Test consumator, 90 de femei, 8 săptămâni

Pasul 2 este protecția solară zilnică folosind VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY FLUID, pe care trebuie să o aplici înainte de a ieși din cabină pentru a te relaxa pe vas sau pentru a străbate străzile portului în care ai ajuns. Iar când specialiștii de la Vichy vorbesc despre protecția pielii, de fapt vorbesc despre protecția UV avansată zilnică și corectarea semnelor de îmbătrânire a tenului. UV-AGE DAILY oferă o protecție avansată UVB SPF50+ și UVA PF 46, prevenind apariția ridurilor și a petelor hiperpigmentare. Formulat cu tehnologia multi-patentată Netlock și ingrediente active dermatologic, cu o textură ultra-ușoară apoasă, ce formează un film de protecție UV infailbil, cu un aspect invizibil, fără urme albe, VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY FLUID poate fi reaplicat în timpul zilei, dacă vei petrece mai mult timp afară, indiferent de vreme. Dovedit clinic, acest fluid corectează semnele de foto-îmbătrânire ale pielii, inclusiv pete hiperpigmentare și aspectul tern.

Și ca să înțelegi mai bine de ce să aplici zilnic VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY FLUID, află că: oferă protecție foarte ridicată UVA & UVB, corectează semnele foto-îmbătrânirii: pete hiperpigmentare și aspectul tern*, este testat dermatologic pe piele 100% sensibilă. Produsul este și hipoalergenic, non-comedogenic, fără senzație de înțepătură în ochi. Testat sub control dermatologic***

*Test clinic asupra petelor hiperpigmentare și a asepectului tern al pielii, 43 de femei, timp de 56 de zile de utilizare zilnică.

***Formulat pentru a minimiza senzația de înțepătură în ochi.

Pasul 3 este îngrijirea de noapte cu VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM RIDURI PRONUNȚATE. Înainte de culcare, după toată distracția de pe vas, cu gândul la toate momentele frumoase de peste zi, aplică pe piele serumul pentru riduri pronunțate pentru o stare de bine. Tu știi că în timp, producția celulară scade, iar ridurile devin mai proeminente, dar asta ar putea fi o grijă în minus atunci când incluzi în ritualul zilnic VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM RIDURI PRONUNȚATE.

Îmbogățit cu 0,2% Retinol Pur, intensificat de Fracții Probiotice și de Bio-Peptide pentru eficacitate intensivă anti-îmbătrânire, VICHY LIFTACTIV RETINOL SPECIALIST SERUM are efect de regenerare și corectează toate tipurile de riduri, chiar și cele mai pronunțate, și oferă tenului un aspect neted și luminos. Atât doar trebuie să ții cont de faptul că întotdeauna când introducem un ingredient activ nou în rutină, trebuie să ne asigurăm că pielea îl tolerează și, pentru că este vorba de retinol, să îl folosim o dată sau de două ori pe săptămână, seara, și obligatoriu, dimineața, să protejăm pielea cu produse cu ecran solar (SPF).

Acum că știi ce produse-cheie nu trebuie să lipsească din bagajul pentru croazieră, câte zile au mai rămas până la plecare?

Foto: Vichy, Hepta.

Related Posts

Jurnal de călătorie: Ziua a VIII-a. Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Ei bine, tot la Roma se sfârșește și călătoria noastră…

Jurnal de vacanță: Ziua a VII- La Spezia, Pisa, Cinque Terre

Cu cât ne apropiem mai mult de finalul croazierei noastre pe mare, încep să apară regretele. A fost…

Jurnal de vacanță: Ziua a VI-a, Ajaccio (Corsica)

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Ei bine cea de-a 6-a zi a experienței Alist…

Jurnal de vacanță: Ziua V – Portofino

În această zi frumoasă de septembrie, ne-am trezit cu un singur gând: să ne bucurăm de câteva ore…

Jurnal de vacanță: Ziua IV – Pe Mare

După impresiile frumoase cu care am rămas din Ibiza, ne îndreptăm pașii către o altă destinație pe care…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua III – Ibiza

Continuăm periplul Alist At Sea și ajungem în următoarea noastră destinație: Ibiza. Când spui Ibiza, gândul te duce…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Și am pornit în Alist At Sea…

Sunt Andreea Esca și mă bucur să vă am alături în această vacanță! De azi, pornim într-o călătorie…

5 cocktailuri de savurat în croazieră

Ți-ai făcut planurile de vacanță pentru toamna asta? Hai cu noi în croazieră! Și, după ce îți iei…

Ce să faci într-o croazieră de la prima oră până noaptea târziu?

În cazul în care ai impresia că o croazieră este doar o călătorie pe mare, cu scurte debarcări,…