Alina Pușcău, ”Ferma” (PRO TV): ”Vreau să demontez mitul că oamenii frumoși nu au succes”

alina puscau ferma

Alina Pușcău este una dintre concurentele noului sezon al reality-show-ului cu vedete de la PRO TV, ”Ferma”, unde reprezintă echipa orășenilor. Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre modelul și actrița care s-a afirmat la Hollywood. 

Alina are 39 de ani, s-a născut în București și este model și actriță de talie internațională. La doar 16 ani a câștigat concurusul Elite Model Look, cel care i-a deschis numeroase oportunități în industria modei și a filmului. De atunci, Alina a urmat o carieră de succes, care a purtat-o tocmai în America, unde a avut ocazia să joace în filme alături de cele mai mari nume de la Hollywood. Acolo, s-a îndrăgostit de regioprul Brett Ratner, cunoscut pentru producții precum X-Men: The Last Stand, Red Dragon, Rush Hour 2 și 3, The Family Man sau After the Sunset, cu care a avut o relație îndelungată și cu care voia să se căsătorească. Destinul a adus-o pe Alina înapoi acasă, în România, iar acum o putem cunoaște mai bine în contextul parcursului ei de la ”Ferma”, alături de celelalte vedete.

alina puscau ferma

Știm că perioada copilăriei nu a fost una ușoară. Cu toate acestea, ce amintiri îți revin și acum, cu drag, în memorie?

Din perioada copilăriei, îmi amintesc cu drag de momentele amuzante cand îmbrăcăm pe furiș ținutele mamei, îi foloseam produsele de machiaj și jucam în oglindă rolul de profesoară. Pentru mine era un joc atât de serios încât îmi  puneam ghemotoace de șosete în sutien pentru a fi o profesoară autentică.

 Care a fost cea mai mare provocare în cariera ta? A fost vreun moment când te-ai gândit să renunți?

Unul dintre cele mai dificile momente din cariera mea de modeling a fost perioada Victoria’s Secret. Pentru a le prezenta lenjeria sexy trebuia să fi în cea mai bună formă fizică posibilă. Aveam un program de fitness și o dietă dusă la extrem. Îmi amintesc de momentul când aveam 22 de ani și am prezentat alături de Heidi Klum în show-ul lui Oprah Winfrey. Am fost aproape să leșin din cauza dietei și a emoțiilor.

alina puscau ferma

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Mi-a spus cineva că am o singură șansă să creez o bună primă impresie. De aceea, mă implic activ în orice conversație, pentru că vreau să demontez mitul că oamenii frumoși nu au succes. În plus, zâmbesc tot timpul pentru că zâmbetul este molipsitor.

Descrie tipul de persoană cu care nu te-ai putea înțelege niciodată în Fermă? Dar al celei cu care ai putea colabora foarte bine?

Locuind în orașe ca New York și Los Angeles, am colaborat cu oameni de diverse naționalități și culturi. Însă, nu am întâlnit situații în care să nu ajungem la un consens atâta timp cât am avut un obiectiv comun. Îmi place să lucrez cu oameni cu viziune, ambițiosi și open minded. Chiar dacă este un concurs, cred că ne putem ajuta unul pe celălalt.

Foto: PRO TV; Cosmin Gogu (A List Magazine)

Categorii Lifestyle