Adele se pregătește de lansarea unui nou album, după o pauză de cinci ani

adele album

Adele (32 de ani) s-a apucat în sfârșit de înregistrarea unui nou album, după o pauză muzicală de cinci ani, timp în carea divorțat, s-a mutat în SUA și a slăbit peste 40 de kilograme.

Chiar dacă Adele a intenționat ca înregistarera noului ei album să se derulleze în mare secret, iată că veștile circulă repede și s-a aflat că artista înregistrează noi piese pentru mult așteptatul album. Informațiile despre activitatea lui Adele i-au scăpat bateristului Matt Chamberlain, componentul trupei Pearl Jam, care a afirmat într-un interviu că lucrează la noi piese cu Adele, într-un studio din Londra.

”Cand i-am auzit vocea în căști, am simțit fiori pe șira spinării. Are o voce foarte puternică și, în același timp, transmite multă sensibilitate. Știți și voi cum sună, dar să te afli în aceeași cameră cu ea și s-o auzi cântând, e o nebunie!”, a spus rockerul.

Adele a lansat cel mai recent album, intitulat 25, în 2015, iar următorul material discografic va fi cel de-al patrulea din cariera artistei. Ultimul ei single a fost Water Under The Bridge.

Ultimele speculații anunță că titlul noului material muzical semnat de Adele va fi tot un număr, o variație între 30, 31 sau 32, vârsta artistei, iar acesta va fi lansat în 2021.

Recent, Adele a avut o apariție de impact în cadrul show-ului american Saturday Night Live, în care și-a afișat în toată splendoarea noua siluetă, remodelată după ce a slăbit peste 40 de kilograme prin alimentație controlată, sănătoasă și sport.

Categorii Lifestyle