Alist Designers Boutique: Interviu cu designerul Kill’Em

Kill’Em este unul dintre brandurile pe care le găsești la Alist Designers Boutique până pe 31 octombrie. Caracterizat de aerul casual, ideal activităților cotidiene de zi cu zi, este un brand care se adresează tuturor iubitorilor de fashion:

Cum a luat naștere acest proiect? Care au fost pașii pentru prima colecție? 


Acest proiect a luat naștere în 2016 cu gândul că voi face haine personalizate pentru prieteni. Postând pe rețelele de socializare, pagina a luat amploare cu creațiile plictate și ușor am început să ne comercializam. Nu am avut o primă colecție până acum câteva luni. Înainte lucram doar cu tricouri și hanorace, scoteam design-uri la săptămâna.  

 

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești o colecție? 

 Prima sursă de inspirație este prietena mea, eu mă bazez mai mult pe hainele de bărbați iar ea pe cele de femei, așa ajungem la un echilibru perfect. A doua sursă de inspirație este Pinterest, unde pot vedea noi desene, modele și haine făcute de mulți designeri și artiști foarte creativi. Iar a 3a sursă de inspirație sunt rețelele de socizaliare precum Facebook și Instagram unde renumiți designeri din întreaga lumea își exprimă sentimentele față de noile tendințe de modă. 

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale? 

Nu putem spune că avem un client ideal, dar un lucru pe care trebuie să îl aibă este să fie îndrăgostit de modă.

Cum vezi tu schimbările în fashion în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

Schimbările în fashion din acest moment pot spune că sunt majore, ușor lumea acceptă din ce în ce mai mult street fashion’ul. Un exemplu ideal pentru mine este marea companie Louis Vuitton, unde directorul creativ este Virgil Abloh, fondatorul unuia dintre cele mai mari comapanii de street fashion din lume, Off White. Odată cu noua colecție am început să prind mai multă încredere în Kill’Em, iar prin ce va urma mă voi asigura că mereu voi duce acest brand din ce în ce mai sus. 

 

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Colecția adusă la A List Designers pot spune că este prima mea colecție. Este o colecție mai mult de vară de haine subțiri, în nuanțe deschise. Reprezintă gama de modă “Street Fashion” unde eu împreună cu prietena mea am venit cu modele de fete și băieți. Hainele sunt casual pot fi purtate oriunde. Vă rog să veniți să ne dați un feedback în legătură cu noua colecție. 

 

În proiectul A list Designers boutique ne sunt partenerii de la București Mall Vitan și Mastercard.

pastedGraphic.png

Foto: PR