Andreea Leta ∙ August 14, 2020 ∙ 3 min read

Rucsac și sandale The 5th Element; Cafea Fortuna Rendez-vous; Rochie H&M

Știm că ești tot timpul în contact cu fetele pentru orice se întâmplă în lume, dar atunci când vă vedeți, sigur te gândești și care ar fi outfitul perfect. Așa că, pe lângă o cafea bună de fiecare dată, iată ce idei de ținute ne-au venit: 

Chiar dacă sunteți mai toată ziua împreună, la birou, în oraș, pe zoom sau, pur și simplu, la telefon, știm cât de mult contează părerea grupului despre outfitul tău. Așa că, pe lângă ceștile de cafea care vă sunt alături în fiecare dimineață, cel mai important element al fiecărui început de zi, este, desigur, lookul tău. Iată ce idei de ținute ne-au venit, inspirate de cel mai prețios moment al zilei. 

She’s a Lady 

Cercei Teilor; Saboți Ginissima; Rochie Parlor; Geantă Diesel

Ce poate fi mai adorabil decât o rochie cu detalii romantice și cu un imprimeu cu buline? Poate că o pereche de saboți într-o nuanță aprinsă de roz sau o pereche de cercei cu pietre prețioase, în nuanțe pastel. Cert este că mai feminin de atât nici că se poate, așa că, mai ales pentru zilele de vineri la birou, urmate de o ieșire cu fetele, alege un astfel de look care va întoarce toate privirile. 

Exotic

Rucsac și sandale The 5th Element; Cafea Fortuna Rendez-vous; Rochie H&M

Asemenea originii cafelei, piepile de inspirație exotică sunt de mare efect, mai ales într-o ținută de zi. Optează pentru o rochie clasică, plisată, pe care să o completezi cu o pereche de sandale și cu un rucsac în nuanțele celor mai frumoase și senzuale reptile. 

Urban Chic 

Cafea Fortuna Rendez-vous; Sandale Loriblu, Tezyo; Hanorac Levi’s; Jeans Pull&Bear

Una dintre combinațiile noastre preferate de vară este compusă dintr-o pereche de jeans lejeri și o pereche de sandale cu tocuri înalte și subțiti. Poate că nu este chiar cea mai confortabilă alegere, dar cu siguranță este extrem de chic. Alege o piesă lejeră pentru partea de sus, precum un hanorac cu un personaj simpatic sau cu un desen abstract. Nu uita de poza de Instagram în care să incluzi și cana de cafea!

Catwalk

Bluză Reserved; Fustă Asos, remixshop.com; Borsetă Laura Olaru; Papuci Zara

Îndrăznește să abordezi un outfit inedit, al cărei piesă-cheie să fie fusta din latex sau din piele. Pune-o în contrast cu un top romantic, dar păstrează aerul cool cu ajutorul unei borsete și al unei perechi de papuci cu un toc mic. 

Iar dacă ar fi să îți facem o recomandare de cafea, îți mărturisim că la birou ne încântă în fiecare dimineață aroma cafelei Fortuna Rendez-vous, lansată în anul 2000, fiind un blend de Arabica, produsul reprezentativ al companiei. (P)

Foto: PR

Related Posts

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…