Andreea Leta ∙ February 17, 2020 ∙ 3 min read

Februarie, mai mult ca oricare altă perioadă a anului, este despre dragoste, senzualitate și sensibilitate, iar acum că am trecut de Valentine’s Day, ne putem îndrepta atenția spre sărbătoarea noastră de Dragobete. 

La capitolul povești românești, nu am putut rezista tentației de a sta puțin de vorbă cu designeri români și cu owneri ai unor branduri de lenjerie intimă, așa că iată spre ce detalii își îndreaptă atenția atunci când vine vorba despre unul dintre cele mai delicate capitole din garderoba feminină. 

Estela Velazco, owner  Artisans d’Amour, ne-a răspuns la câteva întrebări și iată ce am aflat despre materiale, despre estetica pieselor de lenjerie intimă sau despre obiectele fetish ale femeilor din România: 

Cum îți alegi lenjeria intimă perfect, astfel încât să te simți confortabil sau, practic, să nu simți că este acolo? 

În primul rând, cel mai important este să îți cunoști foarte bine măsura și stilul pentru că te vei simți cel mai bine în acele piese care îți pun în evidență feminitatea și care te fac să te simți frumoasă. Indiferent dacă porți ceva de dragul partenerului sau pentru tine însăți, piesele perfecte de lenjerie au capacitatea de a-ți spori instant încrederea de sine. Iar dimensiunile chiar nu conteaza.

Multe femei consideră că lenjeria intimă trebuie să fie doar confortabilă și nu țin foarte mult la aspectul pieselor de zi cu zi. Care e importanța dimensiunii estetice în ceea ce privește lenjeria intimă? 

Lenjeria intimă nu sunt foar niște haine, ci reprezintă ceva intim și are o puternică latură emoțională. Este, dacă vrei, celebrarea feminității însăși. Cu cât lenjeria este mai frumoasă, cu atât te vei simți tu mai feminină și mai încrezătoare. Nu trebuie să uităm niciodată că lenjeria intimă reflectă perfect ce fel de femeie ești și ce îți dorești tu, ca femeie. 

Dacă ar fi să faci un top 3 al materialelor preferate pentru piesele de lenjerie intimă, care ar fi acelea? 

* Silk 

* Princess lace satin 

* French Leavers lace

Care sunt criteriile conform cărora femeile din România își aleg piesele de lenjerie intimă? Există câteva modele bestseller? 

 

Româncele sunt femei frumoase și foarte senzuale, care adoră să-și pună în evidență formele. Deci  în general adoră, de exemplu, piesele push-up, precum sutienul. Dar cu apariția unor noi branduri pe această piață, lucrurile s-au mai schimbat puțin. Femeile tinere conideră lenjeria intimă o parte esențială a ținutelor lor, așa că le place să pună la vedere câte un astfel mic detaliu din când în când. Cum ar spune francezii, un sutien fancy la vedere asigură o senzualitate imbatabilă. Așa că acum sutienele cu harnașamente și cu multe bretele sunt foarte în vogă. 

Care sunt obiectele si piesele de lenjerie fetish preferate ale femeilor? Ce le caracterizeaza?

Femeilor le plac câteva piese precum bikinii decupați cu dantelă sau alte aplicații sugestive și provocatoare sau sutienele decupate, create special pentru doamnele care știu să-și poarte frumusețea fără frică (uneori poartă aceste piese cu nipple covers din diverse materiale). Le plac accesoriile precum harnașamentele elastice, care dau un touch bondage, dar și costumele role play. Acestea din urmă sunt realizate, mai nou, din materiale prețioase, care le dau femeilor posibilitatea de a-și exprima fanteziile într-o manieră glam. Printre personajele preferate se numără zeița, stewardesa, jokerul sau judecătoarea, toate scumplate în dantelă, lanțuri din aur, pene sau dantelă.

Foto: PR

Related Posts

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…