Mărul fermecat în sos de ciocolată, reteta recomandată de Adrian Hadean

Perioada noiembrie – decembrie poartă în sine aroma și parfumul merelor coapte, parfum ce evocă amintiri minunate din copilăria multora dintre noi.
Așadar, azi va prezentam un măr copt diferit, pe care intitulat de Chef Adi Hadean ”mărul fermecat”. E umplut cu stafide în rom, portocală confiată și nucă coaptă, un trio imbatabil. Apoi, învelit într-o mantie de foietaj care aduce, la final, textura crocantă ce completează perfect tabloul gustativ. Este un desert atât de simplu, dar atât de rafinat, în același timp.
Ingredeiente pentru 2 portii: două mere foarte mari, o lingura coji de portocala confiata, 80 de grame de stafide (200 ml apa+ 2 linguri de zahar+ rom veritabil, dupa gust), doua linhuri de nuca coapta si tocata grosier.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Perioada noiembrie – decembrie poartă în sine aroma și parfumul merelor coapte, parfum ce evocă amintiri minunate din copilăria multora dintre noi.
Așadar, azi va prezentam un măr copt diferit, pe care intitulat de Chef Adi Hadean ”mărul fermecat”. E umplut cu stafide în rom, portocală confiată și nucă coaptă, un trio imbatabil. Apoi, învelit într-o mantie de foietaj care aduce, la final, textura crocantă ce completează perfect tabloul gustativ. Este un desert atât de simplu, dar atât de rafinat, în același timp.
Ingredeiente pentru 2 portii: două mere foarte mari, o lingura coji de portocala confiata, 80 de grame de stafide (200 ml apa+ 2 linguri de zahar+ rom veritabil, dupa gust), doua linhuri de nuca coapta si tocata grosier.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!







