Risotto cremos în crustă de parmezan. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Risotto-ul, cremos și catifelat, e ca o bază pe care se adună emoțiile. Coșul de parmezan, crocant și auriu, adaugă acea notă de surpriză: nu doar suport pentru preparat, ci și parte din el, un detaliu care îți invită simțurile să muște din textură.
Perele caramelizate cu nuanțe arămii, sunt contrapunctul dulce la intensitatea sărată a parmezanului. Iar nucile pecan, prăjite simplu, împrăștie în aer acel parfum cald, irezistibil.
Iată rețeta propusă de Chef Adi Hădean!
Ingrediente pentru două porții de risotto: 200 g orez arborio, 1 ceapă, 100 g unt, 200 g parmezan, 200 g amestec răzuit de brânză, 100 ml vermut, 500 ml supă de legume, 1 pară, 2 linguri zahăr brun, 50 g nuci pecan.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Risotto-ul, cremos și catifelat, e ca o bază pe care se adună emoțiile. Coșul de parmezan, crocant și auriu, adaugă acea notă de surpriză: nu doar suport pentru preparat, ci și parte din el, un detaliu care îți invită simțurile să muște din textură.
Perele caramelizate cu nuanțe arămii, sunt contrapunctul dulce la intensitatea sărată a parmezanului. Iar nucile pecan, prăjite simplu, împrăștie în aer acel parfum cald, irezistibil.
Iată rețeta propusă de Chef Adi Hădean!
Ingrediente pentru două porții de risotto: 200 g orez arborio, 1 ceapă, 100 g unt, 200 g parmezan, 200 g amestec răzuit de brânză, 100 ml vermut, 500 ml supă de legume, 1 pară, 2 linguri zahăr brun, 50 g nuci pecan.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!