Tartlette cu crema de brânză și caise

Pentru cei care își doresc ceva simplu, dar de efect, Adi Hădean are o propunere interesantă.
E ceva care se poate mânca lejer cu mâna, fără furculițe și farfurii pretențioase, dar care să spună totuși o poveste în fiecare mușcătură – de fapt, de mâncat dintr-o mușcătură.
Ingrediente pentru tartlette: 3 foi de plăcintă, 250 g cremă de brânză, 1 lingură de gem de caise, fistic crud, un praf de sare, 500 g caise, rozmarin.
Modul de preparare tartlette cu brânză și caise:
Începem cu foile de plăcintă. Le tăiem discuri mititele și le suprapunem câte două, le ungem cu puțin ulei de măsline și le așezăm pe fiecare în câte două forme mici de brioșă, metalice, presând ușor, să își păstreze forma dantelată.
Le dăm la cuptor (preîncălzit la 180°C) timp de 7-8 minute, până când devin aurii și crocante. Le lăsăm să se răcească complet înainte de a le umple.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Pentru cei care își doresc ceva simplu, dar de efect, Adi Hădean are o propunere interesantă.
E ceva care se poate mânca lejer cu mâna, fără furculițe și farfurii pretențioase, dar care să spună totuși o poveste în fiecare mușcătură – de fapt, de mâncat dintr-o mușcătură.
Ingrediente pentru tartlette: 3 foi de plăcintă, 250 g cremă de brânză, 1 lingură de gem de caise, fistic crud, un praf de sare, 500 g caise, rozmarin.
Modul de preparare tartlette cu brânză și caise:
Începem cu foile de plăcintă. Le tăiem discuri mititele și le suprapunem câte două, le ungem cu puțin ulei de măsline și le așezăm pe fiecare în câte două forme mici de brioșă, metalice, presând ușor, să își păstreze forma dantelată.
Le dăm la cuptor (preîncălzit la 180°C) timp de 7-8 minute, până când devin aurii și crocante. Le lăsăm să se răcească complet înainte de a le umple.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!