Poiana de vară – un desert ca o zi senină. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Proiect nou - 2025-07-11T141934.589

Este un desert montat în farfurie, care îmbină crocantul unui foietaj rumenit, cremozitatea unei creme fine de mascarpone cu zmeură, răcoarea unei înghețate de smântână și miere de tei, fragilitatea bezelelor cu lavandă, fructe proaspete și flori comestibile care amintesc de pajiștile înflorite.

Este perfect pentru sezonul cald – atunci când simțim nevoia de deserturi ușoare, care spun o poveste. 

Ingrediente pentru poiana de vară: 1 foaie de aluat foietaj, 200g zahăr pudră, 250 g mascarpone, 100 g zmeură proaspătă, Extract de vanilie, Lime, 200 ml smântână pentru frișcă, 200 ml lapte integral, 150g smântână, 100 g miere de tei, 4 ouă.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Proiect nou - 2025-07-11T141934.589

Este un desert montat în farfurie, care îmbină crocantul unui foietaj rumenit, cremozitatea unei creme fine de mascarpone cu zmeură, răcoarea unei înghețate de smântână și miere de tei, fragilitatea bezelelor cu lavandă, fructe proaspete și flori comestibile care amintesc de pajiștile înflorite.

Este perfect pentru sezonul cald – atunci când simțim nevoia de deserturi ușoare, care spun o poveste. 

Ingrediente pentru poiana de vară: 1 foaie de aluat foietaj, 200g zahăr pudră, 250 g mascarpone, 100 g zmeură proaspătă, Extract de vanilie, Lime, 200 ml smântână pentru frișcă, 200 ml lapte integral, 150g smântână, 100 g miere de tei, 4 ouă.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă