Coșulețe crocante cu brânză și gem de smochine. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Aceste coșulețele crocante cu brânză și gem de smochine sunt o alegere foarte inspirată pentru mesele elegante, dar şi pentru momentele cozy în familie. Delicioase, ușor de pregătit și spectaculoase la servire, aceste gustări din aluat foietaj sunt ideale atunci când nu e nevoie de tacâmuri – se savurează cel mai bine cu mâna și cu zâmbetul pe buze.
Hai să vezi, pas cu pas, cum se fac aceste coșulețe crocante!
Ingredinete coșulețe cu brânză și gem de smochine
Ingrediente pentru aluat foietaj de casă: 250 g unt cu minimum 82% grăsime, 250 g făină albă, 80 ml apă foarte rece, ½ linguriță sare, 1 ou.
Citește continuarea rețetei aici!

Aceste coșulețele crocante cu brânză și gem de smochine sunt o alegere foarte inspirată pentru mesele elegante, dar şi pentru momentele cozy în familie. Delicioase, ușor de pregătit și spectaculoase la servire, aceste gustări din aluat foietaj sunt ideale atunci când nu e nevoie de tacâmuri – se savurează cel mai bine cu mâna și cu zâmbetul pe buze.
Hai să vezi, pas cu pas, cum se fac aceste coșulețe crocante!
Ingredinete coșulețe cu brânză și gem de smochine
Ingrediente pentru aluat foietaj de casă: 250 g unt cu minimum 82% grăsime, 250 g făină albă, 80 ml apă foarte rece, ½ linguriță sare, 1 ou.
Citește continuarea rețetei aici!