Clătite bucovinene. Rețetă by Chef Adi Hădean

Proiect nou - 2024-10-11T162106.554

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă ceva în plus. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: 550 ml lapte gras, la temperatura camerei, 50 g de unt (am folosit ghee) pe care l-am lăsat să se topească, 3 ouă, 250 g de făină (am folosit făină integrală), 1 vârf de cuțit de sare.

Pentru umplutură: 400 g de brânză de vaci, 1ou, 100 g stafide, 1 linguriță esență de rom, 400 g smântână, 1 lingură apă de flori de portocal, 50 g zahăr tos, 2 linguri sirop de arțar.

Citește continuarea rețetei mai jos!

Proiect nou - 2024-10-11T162106.554

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă ceva în plus. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: 550 ml lapte gras, la temperatura camerei, 50 g de unt (am folosit ghee) pe care l-am lăsat să se topească, 3 ouă, 250 g de făină (am folosit făină integrală), 1 vârf de cuțit de sare.

Pentru umplutură: 400 g de brânză de vaci, 1ou, 100 g stafide, 1 linguriță esență de rom, 400 g smântână, 1 lingură apă de flori de portocal, 50 g zahăr tos, 2 linguri sirop de arțar.

Citește continuarea rețetei mai jos!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă