Clătite bucovinene. Rețetă by Chef Adi Hădean

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă ceva în plus. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: 550 ml lapte gras, la temperatura camerei, 50 g de unt (am folosit ghee) pe care l-am lăsat să se topească, 3 ouă, 250 g de făină (am folosit făină integrală), 1 vârf de cuțit de sare.
Pentru umplutură: 400 g de brânză de vaci, 1ou, 100 g stafide, 1 linguriță esență de rom, 400 g smântână, 1 lingură apă de flori de portocal, 50 g zahăr tos, 2 linguri sirop de arțar.
Citește continuarea rețetei mai jos!

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă ceva în plus. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: 550 ml lapte gras, la temperatura camerei, 50 g de unt (am folosit ghee) pe care l-am lăsat să se topească, 3 ouă, 250 g de făină (am folosit făină integrală), 1 vârf de cuțit de sare.
Pentru umplutură: 400 g de brânză de vaci, 1ou, 100 g stafide, 1 linguriță esență de rom, 400 g smântână, 1 lingură apă de flori de portocal, 50 g zahăr tos, 2 linguri sirop de arțar.
Citește continuarea rețetei mai jos!