Andreea Leta ∙ April 24, 2024 ∙ 3 min read

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin aparițiile din afara marelui ecran. Pentru ținutele ei concurează cele mai mari nume din industria modei, dar zâmbetul și personalitatea rămân bijuteriile ei de preț. Astăzi o punem sub lupă pe frumoasa protagonistă a unor filme legendare, pentru că stilul ei nu a lăsat pe nimeni indiferent de-a lungul timpului!

Golden Globe Awards, Academy Awards, BAFTA Film Awards (2024)

Numele lui Emily blunt a explodat odată cu lansarea fenomenului The Devil Wears Prada din 2006. Antipatica asistentă a Mirandei Priestley a rămas în memoria colectivă mai ales datorită acidității temperamentului, dar și a fizionomiei de model, iar pentru criticii de specialitate, este cea care e primit un Oscar pentru Best Supporting Actress. De atunci, Emily a surprins cu o gamă variată de personaje interpretate pentru marele ecran, în producții precum The Young Victoria, The Girl on the Train, capodopera Oppenheimer, dar și o serie de musicals, precum Mary Poppins Returns sau Into the Woods. Anul acesta revine alături de Ryan Gosling, în filmul ce va fi lansat pe 26 aprilie, The Fall Guy. 

Screen Actors Guild Awards, Vanity Fair Oscar Party, Berlin (2024)

Cu ocazia turneului de promovare a noului film, dar și odată uc participarea la numeroasele evenimente grandioase care celebrează lumea filmului, am revăzut-o destul de des în ultimul timp, apărând strălucitoare și la fel de încântătoare, în fotografiile ce surprind momentele-cheie de pe red carpet. 

Astfel, ne-am putut da seama de evoluția stilului actriței, care are o imagine atâtde cameleonică, pe cât este de mare și talentul său de a da viață unor personaje atât de diferite. Dacă astăzi preferă un deux pieces monocromatic lila, mâine o poți vedea într-o rochie din tulle cu broderie din dantelă și pietre aplicate. Adoră printurile sofisticate, nu se teme de culori și are grijă întotdeauna să poarte cele mai sofisticate bijuterii.

‘Oppenheimer’ New York 2023, Paris 2024

De altfel, sunt rarele ocaziile în care o vei vedea într-un look accesorizat cu gablonțuri. Adoră să aibă permanent un beauty look natural, care-i pune în evidență nuanța de verde a ochilor și tenul porțelanat, iar în ceea ce privește coafura, poți avea surprize să o vezi blondă sau brunetă de la un sezon la altul. Oricum ar fi, strălucește întotdeauna!

Foto: hepta.ro

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…