A List Magazine ∙ March 22, 2024 ∙ 5 min read

Primăvara se apropie, iar odată cu vremea caldă sosesc și noile tendințe în modă. Lasă-te captivat de culorile vibrante și de cele cele mai vesele imprimeuri din noua colecție din magazinele Next.

Propunerile sezonului pentru fete

Una dintre tendințele care va domina sezonul cald este folosirea imprimeurilor florale și a culorilor puternice.

next

Când ne gândim la sezonul cald, facem imediat asocierea cu tricouri colorate. Adaugă în partea de jos o pereche de blugi și o pereche de încălțări cu un detaliu colorat, iar ținuta pentru o zi de joacă în parc este pregatită.

Odată cu venirea primăverii își face simțită și vremea capricioasă, iar alegerea ținutei poate fi complicată în majoritatea zilelor din perioada de tranziție de la iarnă la primăvară, așa că geaca colorată și impermeabilă completează cu succes orice ținută.

Propunerile sezonului pentru băieți

Garderoba micuțului tău trebuie să îndeplinească mereu o serie de caracteristici: hăinuțele trebuie să fie în primul rând confortabile și cool, iar materialele din care sunt confecționate să fie durabile și de foarte bună calitate.

Tricourile colorate sunt preferatele noastre în acest sezon. Nuanțele puternice și energice, împreuna cu printurile tie dye, vor face ca tinutele celui mic să iasă din anonimat. Le poți combina cu o pereche de pantaloni cargo într-o culoare neutră sau o pereche de pantaloni sport scurți în zilele călduroase. În ceea ce privește încălțămintea poți, alege o pereche de sneakers simpli, cu luminițe sau un model colorat.

Propunerile sezonului pentru nou-născuți

Colecțiile noastre pentru nou-născuți sunt menite să asigure confortul celor mici. Așa că indiferent daca ești în căutarea unor cadouri sau doar dorești să împrospătezi garderoba bebelușului tău, noua colecție din magazinele Next te va face să te îndragostești pe loc.

Sezonul acesta continuăm să vă propunem multe produse fabricate din bumbac. Bumbacul provine de la plante de bumbac crescute fără folosirea chimicalelor și a fertilizatorilor.

Disponibile în diferite combinații, seturile de pijamale rămân o piesă esențială pentru garderoba unui nou-născut. Concepute din bumbac de cea mai bună calitate, pijamalele dispun de mănuși integrate până la marimea corespunzatoare varstei de 3-6 luni, pentru ca cel mic să nu se zgârie.

Pentru evenimentele speciale din acest sezon cald propunem tinute elegante, in culori pale, din materiale delicate cu pielea celor mici.

Dacă te pregătești să le reînnoiești celor mici garderoba de primăvară, te așteptam să descoperi cele mai noi trenduri transpuse în produse de foarte bună calitate în magazinele Next: design, creativitate și inocența copilariei într-un mix proaspăt, în ton cu primăvara.

Foto: PR

Related Posts

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…

Vedete în CHANEL, aseară la Met Gala

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar tematica evenimentului de anul acesta…

MET Gala 2024: AMR doar o săptămână, așa că iată tot ce trebuie să știi despre acest eveniment

Având o tradiție de peste 70 de ani de eleganță, excentricitate și strălucire, MET Gala este, fără îndoială,…

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…