Monica Cismaru ∙ March 7, 2024 ∙ 2 min read

Katy Perry (39 de ani) a avut probabil una dintre cele mai îndrăznețe apariții de-ale ei la gala Billboard Women in Music Awards de la YouTube Theater, din Los Angeles.

Cântăreața, care n-a mai apărut în public de ceva vreme, și-a făcut apariția într-o ținută-șoc, care îi lăsa posteriorul la vedere, ”accesorizat” cu un bikini minuscul. Katy Perry a purtat o ținută roșie, sexy, cu corset și fusta lungă, tip sirena, decupată la spate cu un șnur care lăsa la vedere o pereche de bikini negri.

Katy Perry a reușit astfel să atragă toate privirile și să polarizeze toată atenția, în detrimentul colegelor ei de breslă prezente la eveniment, printre care s-au numărat Kylie Minogue, Karol G, Ellie Goulding, Bebe Rexha, Victoria Monét, Ice Spice și multe altele.

Katy Perry a pozat nonșalantă cu ținuta ei îndrăzneață pe covorul roșu, unde a venit neînsoțită de soțul ei, actorul Orlando Bloom, împreună cu care are o fetiță de trei ani, Daisy Dove.

Evenimentul Billboard Women in Music Awards, care celebrează cele mai mari celebrități feminine din lumea muzicii, a fost prezentat de actrița Tracee Ellis Ross, iar printre reprezentațiile susținute pe scenă s-au numărat și cele marca Karol G, desemnată Femeia Anului, Charli XCX, Maren Morris, NewJeans – Grupul Anului, Tems – premiul pentru debut, Victoria Monét- Rising Star, Young Miko etc.

Katy Perry și Orlando Bloom

Printre premiantele de la Billboard Women in Music Awards s-au mai aflat Ice Spice – premiul Hitmaker, Kylie Minogue, desemnată Icon și altele.

Printre vedetele feminine invitate la gală au mai fost Andra Day, Sky Ferreira, Nelly Furtado, GloRilla, JoJo, Coco Jones, Saweetie sau Lainey Wilson.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…

Actorul Tom Selleck și-a publicat cartea de memorii – “You Never Know”

Tom Selleck (79 de ani) și-a lansat cartea de memorii, intitulată ”You Never Know”, pe care a scris-o…

Hailey și Justin Bieber așteaptă primul lor copil

Hailey Bieber (27 de ani) a anunțat că este însărcinată prin publicarea unui videoclip emoționant din Hawaii, în…

Cum arată locuința lui Drew Barrymore din Hamptons

Drew Barrymore are un conac pe plajă, în stațiunea de lux de la malul Atlanticului, Hamptons. Actrița în…

Paris Hilton și Nicole Richie revin cu un nou reality-show, după 20 de ani

La 20 de ani de la ultimul lor reality- show, intitulat The Simple Life, în care cele două…