Monica Cismaru ∙ March 7, 2024 ∙ 3 min read

Actrița Gal Gadot (38 de ani), interpreta Wonder Woman, nu se dezice de numele personajului ei și anunță venirea pe lume a celui de-al patrulea ei copil, o fetiță.

Gal Gadot și soțul ei, Jaron Varsano (48 de ani), au întâmpinat venirea pe lume a celui de-al patrulea lor copil și au anunțat fericita veste pe Instagram. Cuplul mai are trei fiice – Alma, 12 ani, Maya, 6 ani, și Daniella, de 2 ani. Actrița a ținut secretă sarcina până la momentul nașterii.

Gal Gadot a postat o fotografie cu bebelușul la maternitate și a scris un mesaj emoționant: ”Fetița mea iubită, bine ai venit. N-a fost o sarcină ușoară, dar am reușit. Ai adus atâta lumină în viețile noastre și chiar nu te dezici de numele tău, Ori, care înseamnă ”Lumina mea” în ebraică. Inimile noaste sunt pline de recunoștință. Bine ai venit într-o casă plină de fete, dar să știi că și tati e de treabă.”

În ianuarie 2022, Gal Gadot vorbea într-un interviu acordat InStyle, scrie People, despre dragostea ei pentru copii și despre dorința de a deveni din nou mamă. ”Ador să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este magic. Întotdeauna aleg anestezia epidurală, sa fiu sinceră, ca să nu simt durerea. Este incredibil momentul în care simți cum creezi o viață”, spunea vedeta.

gal gadot nastere

În ciuda dorinței ei de a avea mulți copii, Gadot a adaugat că sarcinile n-au fost un lucru ușor pentru ea. ”Mă simt rău și am migrene, nu sunt cele mai plăcute momente”.

Gal Gadot și Jaron Varsano sunt căsătoriți din 2008 și s-au cunoscut în 2006 la o petrecere/retreat cu tematică holistica, în deșertul israelian. ”S-a întâmplat ceva între noi încă din primul moment în care am început să vorbim. Când am ajuns acasă, m-am gândit dacă nu e cumva prea devreme să-l sun și să-l invit la o întâlnire”, rememora actrița momentul întâlnirii cu viitorul ei soț, care era pe aceeași lungime de undă cu ea. ”Ambii ne aflam într-o etapă a vieții noastre în care contemplam ce înseamnă dragostea și ce presupune o relație. Am început să vorbim la 10 seara, ne-am sărutat la răsărit și ne-am ținut de mână tot drumul înapoi până la Tel Aviv. Din acel moment, am fost de nedespărțit. A fost minunat”, adaugă Varsano.

Gal Gadot și Jaron Varsano

Jaron Varsano lucrează tot în industria divertismentului, ca și soția lui, și a fost în trecut un dezvoltator imobiliar de succes și om de afaceri. Pe lângă multiplele proprietăți deținute de el și de fratele lui, soțul lui Gal Gadot a ridicat și Hotel Varsano din Tel Aviv, Israel.

gal gadot nastere

În 2017, Varsano și-a vândut toate afacerile din domeniul imobiliar și s-a mutat definitiv la Los Angeles, unde s-a apucat de producția de filme.

Foto: Hepta

Related Posts

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…