Alina Burlacu ∙ February 23, 2024 ∙ 2 min read

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț până la coapsă, au alcătuit lookul elegant și sexy al actriței Amanda Seyfried, la premiera peliculei Seven Veils, la Festivalul de Film de la Berlin.

Chiar dacă pe covorul roșu Amanda Seyfried a arătat impecabil, actrița a vorbit despre imperfecțiuni și despre cea înseamnă să fii văzută ca o mamă și să trebuiască să lupți ca o mamă pentru a fi luată în serios de ceilalți.

Deși este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe de la Hollywood, actrița a mărturisit că, de când a devenit mamă, rolurile pe care le-a primit s-au schimbat.

„În cariera mea, este încă o noutate să joc rolul de mamă. Dar odată ce am născut, chiar joc rolul de mamă”, a declarat Seyfried, în vârstă de 38 de ani, în timpul unei conferințe de presă pentru filmul Seven Veils, la Festivalul de Film de la Berlin, conform Variety. „Și acesta este Hollywoodul.”

Starul Dropout a mai spus că, în ciuda traiectoriei ei, care s-a schimbat în ceea ce privește rolurile pe care le primește, încă mai sunt multe oportunități în viitor.

„Cred că rolurile au devenit mult mai bogate și cu siguranță provocatoare, în moduri pe care nu le-am avut mai devreme în cariera mea”, a continuat ea.

„M-am simțit ca Jeanine, în special ca mamă, încercând să-mi dau seama în ce punct mă aflu în viața de părinte și de soție, Jeanine fiind atât de aproape de a se despărți de soțul ei – atârnă de un fir în tot ceea ce face și nu este luată la fel de serios pe cât ar vrea ea, în cariera ei, dorind mult mai mult.”

Amanda Seyfried a adăugat că personajul ei este „foarte uman și se confruntă cu dificultățile pe măsură ce acestea vin și că nu este o persoană perfectă”.

„Mi-a plăcut să arăt părți ale ei care nu erau atractive. Cred că acest lucru este cu adevărat necesar în orice poveste, pentru că niciunul dintre noi nu este perfect.”, a mărturisit actrița, citată de People.

Actrița are doi copii: pe Nina, în vârstă de șase ani, și pe Thomas, în vârstă de trei ani, împreună cu soțul ei, Thomas Sadoski.

Foto: hepta.

Related Posts

Tom Hardy, cel mai nou ambasador al Jo Malone London

Celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune, actorul Tom Hardy a devenit cel mai recent ambasador al…

Bella Hadid își lansează propriile ei parfumuri- Ôrəbella

Bella Hadid (27 de ani) a dispărut pentru o perioadă din vizorul public și din lumina reflectoarelor. Sora…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Beauty looks: prezențele feminine elegante de la Cannes

În primele zile ale ediţiei cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

Festival Look: Daring Blue Lines

Influencerul Alexia Eram, împreună cu Ana Cucuta, professional make-up artist, îți arată, pas cu pas, cum să obții…