Alina Burlacu ∙ January 24, 2024 ∙ 4 min read

Bretonul este din nou în atenția noastră după ce am analizat mai multe look-uri de la finalul lui 2023 și începutul lui 2024. Ar fi timpul pentru o schimbare?

Dacă vorbim despre breton, Taylor Swift este mereu în lista celor care aleg acest stil ca trademark. De cele mai multe ori am văzut-o cu breton lat și drept, uneori filat și foarte rar, sub formă de bucle naturale. Un astfel de breton se potrivește în special dacă ai fruntea înaltă, bretonul plin poate scurta vizual fața. Pe de altă parte, persoanele cu fețe mici ar trebui să evite acest tip de breton.

Frunte înaltă are și actrița Dakota Johnson, iar bretonul tip bottleneck, inspirat din anii ’70, cu vârfuri lungi și texturizate i se potrivește perfect. De altfel, acest tip de breton poate fi încercat de mai multe persoane, este ideal pentru aproape toate tipurile de păr și formele feței. În plus, forma lui lejeră necesită puțină îngrijire, având aspectul acela teen (no)care. Acest breton începe scurt și relativ drept, apoi se curbează ușor în zona ochilor iar pe poemți vârfurile sunt libere, aranjate natural.

Deși la Billie Eilish ceea ce ne atrage atenția cel mai frecvent este culoarea părului – de cele mai multe ori una care să șocheze, așa cum s-a întâmplta și la cea de-a 29a ediție a Annual Critics Choice Awards, – la acest eveniment, ne-a atras atenția și bretonul. Billie s-a întors la jongkarea cu două nuanțe: rădăcinile naturale și accente pe vârfuri în aceeași nuanță, dar și un roșu intens pe lungimi, asortate cu glamul covorului roșu. Deși este cel mai cunoscută este pentru rădăcinile ei verzi, nuanța roșie a fost o schimbare interesantă și vibrantă.

Cântăreața Camila Cabello a venit la Sundance Film Festival (ianuarie 2024) cu un look mai puțin rebel. Bretonul în stil teen a flost cumințit pentru o apariție elegantă: cărarea pe mijloc a separat șuvițele în lateral, accentul fiind pus pe lungimile franjurate.

Bretonul drept, plin s-a pliat perfect pe look-ul glamour gotic al a Christinei Ricci, la cea de-a 29-a ediție a premiilor Critics Choice Awards. Vedeta, în vârstă de 43 de ani – care a jucat rolul lui Wednesday Addams în filmul din 1991 The Addams Family – a reintepretat-o pe Morticia Addams într-o rochie neagră de latex care i-a scos în evidență decolteul amplu.

Un breton lung, roșu, pieptănat în lateral am văzut la Dua Lipa, la acealași eveniment de început de an și, sincer, pare cel mai tentant dintre toate.

Tu ce crezi, ar fi timpul și pentru tine pentru o schimbare?

Foto: hepta.

Related Posts

Tom Hardy, cel mai nou ambasador al Jo Malone London

Celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune, actorul Tom Hardy a devenit cel mai recent ambasador al…

Bella Hadid își lansează propriile ei parfumuri- Ôrəbella

Bella Hadid (27 de ani) a dispărut pentru o perioadă din vizorul public și din lumina reflectoarelor. Sora…

Beauty looks: prezențele feminine elegante de la Cannes

În primele zile ale ediţiei cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia…

Festival Look: Daring Blue Lines

Influencerul Alexia Eram, împreună cu Ana Cucuta, professional make-up artist, îți arată, pas cu pas, cum să obții…

Sofia Coppola, filmul balsamului de buze dorit

Ce face un regizor atunci când nu mai găsește balsamul de buze preferat? Pune în scenă filmul unui…

Brânză cu mucegai, grătar, pizza, cartofi prăjiți – aromele din parfumurile gurmanzilor absoluți

Lanțul de fast-food KFC a provocat reacții în rândul fanilor, prin lansarea unei colonii care miroase a sos…

Cum scapi de celulită în câțiva pași

Vine vara și preocuparea noastră principală în aceste zile este să scăpăm de celulită.  Putem diminua considerabil aspectul…

MET Gala: 10 machiaje și coafuri care ne-au atras atenția

Pe covorul roșu, la Gala desfășurată la Muzeul Metropolitan de Artă, celebritățile au pozat, pentru fani, în ținute…

Plăcerile zodiilor

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun ce produse cosmetice ți se potrivesc! Berbec Dacă refrenul lui…

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…