Nicoleta Nicolae ∙ January 14, 2024 ∙ 3 min read


Cine mă cunoaște știe că sunt o gurmandă clasică. Ador mirosul, culorile și aromele din farfurie și pot să spun că mă dau în vânt după deserturi colorate, dulci și minunante, chiar dacă sunt și pline de calorii. Dar, asta nu mă împiedică să caut și să testez și tratamente și tehnologii eficiente, care să-mi mai topească din grăsimea din talie sau să-mi diminueze cât de cât celulita și, cel mai important, să contribuie la starea mea de spirit. 

Curioasă din fire, poate și prin prisma meseriei de jurnalist, le caut, iar atunci când le găsesc și chiar funcționează, e musai să vă vorbesc despre ele. 

Am încercat, așadar,  tot felul de tratamente și tehnologii, iar unul dintre cele mai eficiente mi s-a părut Icoone. Icon body LAser este o tehnologie inovatoare non-invazivă care îți poate remodela corpul, iar datorită  combinației  de micro-stimulare mecanică și acțiunii luminii led și a laserului se pot obține rezultate rapide și de lungă durată.

Iată câteva informații prețioase despre acest aparat care face minuni încă de la primele ședințe.


Program anti celulită 

Reducerea nivelului de celulită a fost unul dintre principalele scopuri, atunci când m-am hotărât să încerc această nouă tehnologie. Laserul Icon body se concentrează pe reducerea zonelor cu celulită și reduce vizibil aspectul de coajă de portocală.

Acțiune anti-îmbătrânire
Ca și tenul, și pielea noastră are nevoie de o îngrijire specială, iar această tehnologie favorizează regenerarea pielii, oferindu-i un aspect mai tânăr și netezire.

Remodelarea siluetei

Complexul Icoone acționează asupra depozitelor persitente de grăsime și asigură pielii un aspect mai natural, mai ferm în zona taliei și a șoldurilor. Acest tratament contribuie la îmbunătățirea siluetei, reducând depozitele de grăsime și oferindu-i corpului un aspect mai armonios.


Este așadar o technologie prevetată ce ajută la: reactivarea microcirculației capilare; îmbunătățirea circulației sangvine locale și generale; reactivarea circulației limfatice; stimularea capilarelor limfatice; eliminarea reziduurilor metabolice; îmbunătățirea calității țesutului; ameliorarea problemelor legate de paniculopatia edematoasă fibrosclerotică; stimularea regenerării celulare; reducerea fibrozei; estomparea cicatricilor în cazurile grefelor de piele și în urma arsurilor; îmbunătățirea elasticității în cazul arsurilor și cicatricilor; tonifierea și întărirea țesutului după naștere; stimularea mușchilor din zona cervicală în urma poziției incorecte sau prelungite; relaxarea mușchilor corpului; oxigenarea celulelor; decongestia tendoanelor și aponevrozei; vindecarea țesuturilor și cicatrizarea acestora în cazurile postoperatorii; reducerea inflamației și durerilor post operatorii.


Beneficii beauty and wellness – Icoone Laser Med

Eliminarea celulitei; îmbunătățirea funcției circulatorii; regenerarea și reoxigenarea pielii; stimularea elasticității țesuturilor; relaxarea corpului; îmbunătățirea tonusului; remodelarea corporală; reducerea masei corporale; mobilizarea grăsimilor localizate în corp; redarea fermității pielii; acțiunea de lifting pentru sâni și drenaj limfatic.

Related Posts

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…