Monica Cismaru ∙ January 8, 2024 ∙ 4 min read

Cea de-a 81-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc duminică seara la Los Angeles, la Beverly Hilton Hotel, din Beverly Hills. Vedetele s-au întrecut în ținute extravagante pe covorul roșu, iar surprizele nu au întârziat să apară în ceea ce privește premiile acordate. Globurile de Aur sunt privite ca o gală ce anunță decernarea Oscarurilor, ceremonie care va avea loc pe 11 martie.

Vedetele prezente la gala Globurilor de Aur s-au întrecut și de această dată în eleganță și au afișat ținute care mai de care mai extravagante.

Meryl Streep, Jennifer Lawrence

Jennifer Lopez a ales o rochie roz, o creație Nicole + Felicia Couture, la fel ca și Margot Robbie, care a ales să rămână fidelă spiritului Barbie, într-o ținută Giorgio Armani Privé, accesorizată cu diamante Lorraine Schwartz Jewelry, de trei milioane de dolari. Taylor Swift a ales o rochie din paiete Gucci, cu pantofi Christian Louboutin, iar Emma Stone a ales, ca apropate de fiecare dată, Louis Vouitton, și a impresionat asistența într-o rochie nude.

globurile de aur 2024
Jennifer Lopez

Iată care sunt câștigătorii cele de-a 81-a ediții a Globurilor de Aur, premii acordate de Asociația Presei Străine de la Hollywood.

globurile de aur 2024
Margot Robbie, Emma Stone

Emma Stone a triumfat aseară și a plecat acasă cu premiul pentru Cea mai bună actriță în rol pricipal într-un musical sau comedie, pentru rolul din Poor Things, regizat de Yorgos Lanthimos.

globurile de aur 2024
Taylor Swift, Natalie Portman

Cel mai bun film dramă a fost desemnat Oppenheimer, iar Barbie a învins-o pe Taylor Swift la performanța obtinută la box-office- încasările de la cinema.

La categoria Cea mai bună comedie sau musical a câștigat Poor Things, iar Cea mai bună actriță într-un rol principal-dramă a fost declarată câștigătoare Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon, în regia lui Martin Scorsese).

Elle Fanning, Brie Larson

Cel mai bun actor într-o dramă a fost desemnat Cillian Murphy, pentru Oppenheimer, Paul Giamatti a luat premiul pentru Cel mai bun actor într-o comedie sau musical, pentru rolul său din The Holdovers.

Trofeul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar i-a revenit lui Da’Vine Joy Randolph – The Holdovers, iar premiul pentru rol secundar i-a fost acordat lui Robert Downey Jr. – Oppenheimer.

Ali Wong, Jennifer Aniston

Filmul Oppenheimer a fost marele câștigător al serii, deoarece și regizorul producției, Christopher Nolan, a luat premiul pentru Cel mai bun din categoria sa profesională.

globurile de aur 2024
Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese

Cel mai bun serial a fost desemnat Succession, iar The Bear a luat același premiu, la categoria Comedie sau musical.

Premiul pentru Cea mai bună serie limitată a fost câștigat de Beef, iar Cea mai bună actriță dintr-un serial a fost desemnată Sarah Snook – Succession. Colegul ei de platouri, Kieran Culkin, a luat premiul pentru Cel mai bun actor dintr-un serial.

Nici serialul The Crown n-a plecat acasă cu mâna goală. Elizabeth Debicki, cea care a interpretat-o pe Prințesa Diana, a luat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar.

Foto: Hepta

Related Posts

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…