Monica Cismaru ∙ December 19, 2023 ∙ 3 min read

Știm, nici nouă nu ne vine să credem că Brad Pitt a împlinit 60 de ani! Actorul a devenit sexagenar pe data de 18 decembrie și și-a serbat ziua de naștere într-o manieră discretă, alături de iubita lui din ultimul an, Ines de Ramon, designer de bijuterii și nutriționist licențiat.

Sursele citate de presa strainî spun că Brad Pitt intenționează să-și celebreze săptămâna aniversară alături de iubita lui, de anturaj și de familie, sau ce a mai rămas din ea, având în vedere că a divorțat cu scandal de fosta soție, Angelina Jolie, iar o parte dintre copiii lui îl reneagă.

”Tot ce-și dorește Brad Pitt anul acesta de ziua lui este fericire pentru el și pentru copiii lui. De asemenea, vor avea și o mică reuniune alături de prieteni în cursul acestei săptămâni, pentru o petrecere ”de oameni mari””, menționează sursele.

brad pitt

Încă de la divorțul de Angelina Jolie, din 2016, Brad Pitt s-a aflat în centrul atenției din cauza scandalurilor ce păreau fără sfârșit între el și fosta soție, din cauza împărțirii averii și a custodiei copiilor. În urmă cu câteva luni, o altă sursă citată de InTouch Weekly spunea despre Brad Pitt că în sfârșit a început să-și prioritizeze grija față de el însuși și de familie și că a început o nouă viață. Actorul este considerat unul dintre cei mai sexy bărbați în viață și pare că mai degrabă întinerește.

Brad Pitt și Ines De Ramon formează un cuplu din 2022, dar au păstrat discreția asupra relației lor până recent, când actorul a început s-o prezinte pe Ines drept iubita lui și se afișează împreună la evenimente mondene. ”Brad e foarte mulțumit cu viața lui acum. Ines îl face foarte fericit”, adaugă sursele citate de presă.

brad pitt

Brad și Ines au apărut împreună la Gala LACMA Art+Film din Los Angeles, unde s-au distrat de minune. Chiar dacă cei doi nu s-au lăsat fotografiați împreună, în spatele camerelor, Brad Pitt și partenera lui au împărțit gesturi tandre și se comportau ca un adevărat cuplu.

Chiar dacă relația lor decurge ca pe roate, Brad Pitt nu e pregătit încă s-o prezinte pe Ines de Ramon copiilor lui. Nu că n-ar iubi-o pe Ines, doar vrea să se asigure că relația este una solidă înainte să facă următorul pas și nu vrea să forțeze lucrurile.”

Foto: Hepta

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…