A List Magazine ∙ November 29, 2023 ∙ 3 min read

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile inspirate de sezonul hibernal prind viață și când dorim să petrecem mai mult timp acasă, în familie. Disney+ a pregătit o selecție de filme pe care le poți urmări în mini-vacanța de 1 decembrie:

Dacă vreți să declarați oficial deschis sezonul sărbătorilor, începeți cu seria filmelor Singur acasă. Filmul explorează teme de familie, independență și importanța de a fi împreună în timpul sărbătorilor, toate asezonate cu acțiune și mult umor.

Sau vizionați împreună noul film ”Magie de Crăciun”, mai ales dacă vă place să vă lăsați cuceriți de atmosfera lunii decembrie. Filmul prezintă povestea amuzantă și înduioșătoare despre aventura unui asistent social și a fiicei sale, în Ajunul Crăciunului și reprezintă o călătorie emoțională care îl ajută să regăsească magia și bucuria sezonului cadourilor.

”Regatul de gheață” împlinește, anul acesta, 10 ani de la premiera pe marile ecrane – o ocazie bună să revedeți împreună scurtmetrajele cu amuzantul Olaf precum Olaf prezintă și A fost odată un om de zăpadă.

disney+ decembrie

Mult- iubita aventură atemporală Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul, spune povestea fascinantă a lui Lucy, Edmund, Susam și Peter, cei patru frați care pătrund în magica Narnie, prin intermediul unui dulap vrăjit. Descoperă povestea lor plină de efecte speciale realiste și aventură.

Mary Poppins revine – noua ecranizare a poveștii clasice Disney vă va readuce bucuria de a fi copil și de a crede în puterea nemărginită a visului.

Nu uita nici de Epoca de gheață (Ice Age) sau de Moş Crăciun caută Crăciuniţă (The Santa Clause 2), alături de Miracolul de pe strada 34 (Miracle on 34th Street) și Coșmar înainte de Crăciun de Tim Burton (Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas).

Iar după ce copiii adorm, puteți urmări:

disney+ decembrie

Bântuind prin Veneția (A Haunting in Venice), cu Kenneth Branagh în rolul celebrului detectiv Hercule Poirot, este film plin de mister, care plasează acțiunea după cel de-al Doilea Război Mondial. Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism și ajunge să investigheze o crimă într-o lume sinistră și întunecată.

Ultima Speranță (The Shepherd) cu John Travolta, disponibil din 1 decembrie pe Disney+ spune povestea unui tânăr pilot al Forțelor Aeriene Regale Britanice care traversează Marea Nordului în ajunul Crăciunului. În acest periplu i se defectează comunicația radio și echipamentele electrice, zburând în derivă și riscând să rămână fără combustibil. Atunci când pare să nu mai aibă nicio speranță, un samaritean misterios îl ghidează să aterizeze în siguranță.

Departe de lumea dezlănțuită (ecranizarea din 2015) este o dramă romantică, plină de pasiune, în care Carey Mulligan joacă rolul unei tinere moștenitoare îndărătnice, curtată de trei pretendenți: un fermier voinic, un soldat chipeș și un burlac vârstnic și înstărit.

De asemenea, din 1 decembrie revin pe Disney+ filme cu îndrăgitul Om Păianjen:

Uimitorul Om- Păianjen (The Amazing Spider-Man)

Uimitorul Om- Păianjen 2 (The Amazing Spider-Man 2)

Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (Spiderman: Homecoming)

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Așadar, abonații se pot bucura împreună cu familia, în acest weekend prelungit de producții speciale, filme originale și cele mai mari premiere ale anului care tocmai se încheie.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…