Monica Cismaru ∙ November 22, 2023 ∙ 3 min read

Celebra actriță Goldie Hawn a împlinit pe 21 noiembrie 78 de ani, ocazie cu care familia sa a sărbătorit-o cum se cuvine.

Prima care a ținut să-i ureze La mulți ani! lui Goldie Hawn a fost fiica ei, actrița Kate Hudson, care a publicat pe platformele sociale un carusel de fotografii din arhiva personală a familiei și i-a scris câteva cuvinte emoționante lui Gogo, cum e alintată Goldie în intimitate.

Goldie Hawn are doi copii – Kate, de 44 de ani, și Oliver, de 47 de ani, proveniți din mariajul ei cu Bill Hudson, de care a divorțat în 1982. Goldie mai are un fiu, Wyatt (37 de ani), din relația cu partenerul ei de zeci de ani, actorul Kurt Russell, cu care nu s-a căsătorit niciodată.

goldie hawn
Goldie Hawn și Kurt Russell

Goldie Hawn și Kurt Russell au împreună șapte nepoți și un al optulea pe drum. Cei doi actori au început relația lor de iubire de Valentine’s Day, în 1983 si, în ciuda faptului că totul a mers perfect între ei, nu au simțit niciodată nevoia să se căsătorească.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru comedia muzicală western The One and Only, Genuine, Original Family Band, în 1966, iar relația lor propriu-zisă a început pe platourile de filmare pentru drama romantică Swing Shift.

Goldie Hawn a câștigat un premiu Oscar și un Glob de Aur in 1970 pentru rolul din Floarea de Cactus, pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, și a mai fost nominalizată la premiile Academiei în 1981, pentru rolul din Private Benjamin.

goldie hawn
Goldie Hawn, alături de fiica ei, Kate Hudson

Actrița a fost întrebată, la un moment dat, într-un interviu acordat în 2015, în emisiunea britanică Loose Women, de ce nu s-a măritat cu Kurt Russell după atâția ani petrecuți împreună.

goldie hawn

”Daca ne-am fi căsătorit, eram divorțați de mult. Căsătoria e o chestie psihologică interesantă. Dacă simți nevoia să te legi pentru totdeauna de cineva, atunci e important să te căsătorești. Dar dacă ești genul independent, dacă ai suficienți bani și nu vrei să depinzi de nimeni, intervine factorul psihologic de a nu te căsători, deoarece ai parte de toată libertatea de a lua orice decizie. Eu am ales să rămân. Kurt a ales să rămână și ne convine amândurora alegerea făcută”.

Prima lor întâlnire a avut loc la Playboy Club, unde Goldie și Kurt au învățat să danseze pentru filmul Swing Shift, în care jucau împreună. ”A fost oarecum romantic, toată seară a fost romantică”, povestea Goldie Hawn în cadrul unei emisiuni tv americane. Întrebată care este totuși secretul unei relații de lungă durată, actrița a răspuns în nota de umor bine cunoscută: Secretul unei relații amoroase de succes este să ai două băi în casă”.

Foto: Hepta

Related Posts

Cum arată locuința lui Drew Barrymore din Hamptons

Drew Barrymore are un conac pe plajă, în stațiunea de lux de la malul Atlanticului, Hamptons. Actrița în…

Paris Hilton și Nicole Richie revin cu un nou reality-show, după 20 de ani

La 20 de ani de la ultimul lor reality- show, intitulat The Simple Life, în care cele două…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Lista celebrităților care au recurs la cea mai nouă metodă de slăbit

Ozempic este medicamentul miraclos la care numeroase celebrități au apelat în ultimii ani pentru a scăpa de surplusul…

Madonna, aplaudată de cea mai mare mulțime live de fani

În fața scenei uriașe construite pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, cea mai mare mulțime live de…

George Clooney, aniversare discretă

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, George Clooney a împlinit zilele trecute 63…

Cele mai frumoase insule din Europa

În căutarea liniștii, a relaxării, a peisajelor paradisiace și a plajelor îmbietoare, îți prezentăm un clasament al celor…

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…

Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…