A List Magazine ∙ November 24, 2023 ∙ 4 min read

Creat din pasiune pentru muzică, filme și jocuri, în selecția de produse disponibilă la Audio Monkey vei găsi cele mai bune opțiuni pentru a-ți îmbunătăți experiența audio-video de acasă.

Descoperă Audio Monkey, cel mai nou showroom de echipamente Hi-Fi și Home-Cinema, și bucură-te de un avantaj special prin Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat dedicat posesorilor de carduri Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite. Creează-ți un cont pe www.priceless.com, înregistrează-ți cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei beneficia de 5% cashback din valoarea tranzacției, când faci o plată online de minim 300 lei la Audio Monkey, cu cardul înscris. Odată ce ai înscris cardul, ai acces la toate ofertele din program.

Cu un portofoliu impresionant de produse care acoperă orice nivel de buget sau așteptări tehnice, Audio Monkey te va surprinde cu oferte speciale și te va ajuta să optimizezi sistemul tău audio/video. Soluțiile pot fi testate într-un spațiu generos, amenajat în așa fel încât să ofere experiențe exclusive dedicate mărcilor importante din oferta magazinului.

Astfel, Audio Monkey administrează cu multă grijă și pasiune magazinul Bang & Olufsen din ONE Herăstrău Towers, Aviației, unde a creat un spațiu unic ce include și o cafenea “specialty coffee”. Aici, fiecare vizitator se simte ca un oaspete răsfățat, bucurându-se de cafea de cea mai bună calitate și de un ambient sonor de excepție.

Totodată, Audio Monkey operează și singurul magazin oficial SONOS din Sud-Estul Europei, unde poți testa toate produsele SONOS, de la sisteme home-cinema și stereo, până la cele portabile, cum sunt noile SONOS Move a doua generație.

În magazinele Audio Monkey vei găsi mereu oferte PROMO de preț, dar și produse în exclusivitate precum Bang & Olufsen Ferrari Collection sau culoarea speciala Olive Green de la SONOS Move 2.

Mastercard Premium Collection

Consultanții Audio Monkey sunt printre cei mai pricepuți și prietenoși din piața de magazine Hi-Fi. Aceștia sunt gata să te întâmpine cu un sfat util, cu soluții tehnice și suport after-sales.

Selecția vastă a produselor din portofoliul Audio Monkey include brand-uri precum SENNHEISER (căști & soundbaruri), ELAC, KEF, KLIPSCH, Bang & Olufsen, TECHNICS, FOCAL, DALI, ONKYO (electronice Hi-Fi & Home-Cinema), Cambridge Audio, NAD, BlueSound, ROTEL, iFi Audio (accesorii și căști audio), Meze, Hi-Fi Man, ProJect (pickup-uri & accesorii) și Technics.

Marcile pe care le comercializam cu mandrie sunt: castile si soundbarurile SENNHEISER, boxele si subwooferele ELAC, KEF, KLIPSCH, Bang & Olufsen, TECHNICS, FOCAL, DALI, electronicele hi-fi si home-cinema ONKYO, TECHNICS, Cambridge Audio, NAD, BlueSound, ROTEL, accesorii si casti audio iFi Audio, Meze, Hi-Fi Man, pickup-uri si accesorii pentru acestea ProJect, Cambridge Audio, Technics.

Iar pentru cei în căutare de produse speciale, Audio Monkey prezintă Bang & Olufsen Beolab 8, Bang & Olufsen Ferrari Colection, SONOS Move 2 Olive Green, ELAC VELA cu noile tweetere JET 6, KEF LS60 Wireless.

Descoperă un univers sonor de excepție și fii parte din povestea Audio Monkey!

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…