A List Magazine ∙ September 25, 2023 ∙ 3 min read

Povestea TEILOR a început în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, bijuteriile TEILOR devin inspirație, iar colecția Pure Diamonds, emblematică în portofoliul brandului, îmbină metalele prețioase cu diamantele și pietrele prețioase. Astfel, în 2023, TEILOR aniversează 25 de ani de activitate – un eveniment în care este celebrat fiecare pas al călătoriei brandului și un moment ce reprezintă, în sine, doar începutul.

Explorează colecția Pure Diamonds și bucură-te de beneficii speciale prin Mastercard Premium Collection, programul de cashback automat dedicat posesorilor de carduri Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite. Creează-ți un cont pe www.priceless.com, înregistrează-ți cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei beneficia de 5% cashback din valoarea cumpărăturii, când faci o plată în magazinele TEILOR, dacă ai cardul înscris în Mastercard Premium Collection. Odată ce ai înregistrat cardul, ai acces la toate ofertele din program. Nu este necesar să rezervi fiecare ofertă în parte.

teilor mastercard

Pure Diamonds este o colecție contemporană, în continuă evoluție, ce reunește piese versatile care surprind prin design și modernitate. Fiecare bijuterie este o expresie modernă a luxului, combinând frumusețea atemporală a diamantelor și pietrelor prețioase cu designuri inovatoare. Diamantele, cu cea mai înaltă duritate naturală, 10 pe scara Mohs, și pietrele prețioase sunt integrate în modele creative de bijuterii din aur alb, galben sau roz, realizate cu măiestrie.

Fie că îți dorești cercei, brățări, inele sau coliere, toate bijuteriile sunt create pentru a pune în valoare frumusețea unică a pietrelor prețioase. Indiferent de momentul zilei, accesoriul ales devine o extensie a personalității unei femei puternice, care se lasă inspirată de eleganța și naturalețea unei bijuterii.

Colecția Pure Diamonds reunește o gamă variată de modele, dovedind că una dintre trăsăturile sale este diversitatea. De la bijuterii minimaliste potrivite pentru zi, până la piese statement cu design spectaculos și carataje impresionante ale pietrelor prețioase, vei găsi modelul care să reflecte personalitatea și preferințele tale.

Diamantele, cu strălucirea și longevitatea lor, devin cadouri memorabile pentru a celebra dragostea, relațiile speciale sau momentele de neuitat. Asociate cu iubirea care rezistă în timp, aceste bijuterii pot fi transmise din generație în generație ca o moștenire prețioasă de familie, reprezentând o alegere atemporală.

Pentru a-ți oferi încrederea în calitatea și autenticitatea lor, diamantele solitaire de peste 0,4 carate sunt însoțite de un certificat eliberat de GIA (Gemological Institute of America), cea mai importantă autoritate mondială în materie de diamante, pietre colorate și perle. Aceste certificate reprezintă un standard de încredere, sigiliul “Certified” de la GIA fiind o garanție a alegerii tale.

Colecția Pure Diamonds te invită să pătrunzi în lumea rafinamentului și a eleganței. Fii parte din povestea TEILOR și descoperă bijuteriile cu diamante naturale, care celebrează frumusețea autentică!

teilor mastercard

Inel din aur alb cu smarald de 10.91ct și diamante de 3.14ct
Brățară tennis din aur alb cu diamante de 13.53ct
teilor mastercard
Cercei din aur alb cu diamante de 3.86ct

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…