Andreea Leta ∙ August 16, 2023 ∙ 3 min read

Zilele trecute a avut loc Variety Power of Young Hollywood 2023, un eveniment dedicat tinerilor artiști. Ca de fiecare dată, am fost cu ochii pe ținutele celebrităților care au participat la gală. Ce altă sursă mai bună de inspirație poți avea dacă nu chiar moda generației Z!?

Ne face plăcere să îți spunem că de data aceasta ne-au surprins cât se poate de plăcut vedetele care au participat la Variety 2023, un eveniment dedicat tinerilor artiști din lumea filmului, muzicii sau personalităților din social media, care joacă rolul exemplelor alese de generația Z. Cele mai în vogă celebrități au participat la eveniment în ținute dintre care am făcut o selecție care să te inspire în alegerile tale vestimentare din această perioadă. 

În primul rând, cu toate că piața abundă de tot felul de trenduri în materie de beauty, am observat cu bucurie că majoritatea doamnelor și domnișoarelor au ales lookuri naturale, care le-au pus în valoare trăsăturile. Se spune că „less is more”, iar acum avem dovada clară! 

Ariana Greenblatt, Bruna Marquezine, Sydney Sweeney

La fel ca machiajul natural, ținutele clasice par să își facă treaba în continuare, strălucind la fel de autentic ca în era de glorie a Hollywoodului. Am spus clasic!? Cu un twist, desigur! Ariana Greenblatt și Bruna Marquezine au optat pentru două piese ce pun în evidență liniile trupului, fie prin corset, fie prin topul ce urmărește perfect linia trupului, în timp ce Sydney Sweeney a ales să își dezvăluie din nou silueta de invidiat printr-o rochie din piele, senzuală, dar foarte rafinată. 

Akira Akbar, Brec Bassinger, Lilia Buckingham

Și rochiile mini au fost în topul preferințelor unor celebrități precum Lilia Buckingham, care a optat pentru o textură lucioasă spectaculoasă, Brec Bassinger, care a mizat pe o ținută satinată într-o nuanță fresh, și Akira Akbar, care a optat pentru un look de inspirație 30s. 

Alexandra Shipp, Xochitl Gomez, Poppy

Deux pieces-urile revin în tendințe odată cu aerul 90s al ținutelor tinerei generații. Pentru evenimentele speciale, piesele se transformă în adevărate statement pieces, cum ar fi corsetul și perechea de pantaloni din denim, cum este outfitul purtat de Xochiti Gomez, sau reinterpretarea costumului din stofă, purtat de Alexandra Shipp. Poppy a optat pentru o variantă din catifea în nuanța untului, pentru un look a la Wednesday Addams varianta luminoasă. 

Lecția pe care o învățăm zilnic de la genZ este autenticitatea, așa că îndrăznește și tu să porți ce îți place și ce te reprezintă. Chiar, ce ținută ai alege pentru un eveniment special? 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…