Monica Cismaru ∙ August 10, 2023 ∙ 3 min read

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Rihanna lansează o mult-așteptată colecție de haine destinată femeilor gravide.

Rihanna (35 de ani) activează deja pe piața de fashion de câțiva ani și, chiar dacă n-a avut succesul așteptat cu primele ei colecții de haine, a căror producție a fost întreruptă la un moment dat, din cauza neprofitabilității, acum speră să aibă mai mult noroc cu linia ei de articole destinată femeilor însărcinate.

rihanna sarcina colectie gravide

”Am vrut să arăt că e posibil să fii sexy și să te simți bine ca mamă”, a declarat artista, care va naște în lunile următoare cel de-al doilea copil. Rihanna are deja un fiu, în vârstă de un an și trei luni, RZA, cu partenerul ei, ASAP Rocky. Cea de-a doua sarcină a venit ca o surpriză pentru cântăreață, care a aflat că așteaptă cel de-al doilea copil din întâmplare, fără s-o planifice. Artista și-a afișat sarcina în premieră astă-iarnă, în cadrul spectacolului Super Bowl.

Stilul vestimentar adoptat de Rihanna în ambele sarcini este unul ieșit din comun și cu greu poate fi catalogat ca fiind unul de maternitate. Artista și-a arătat extravaganța vestimentară cu fiecare apariție de-ale ei în public, cu haine care îi evidențiau sarcina și formele. Departe de a fi un stil clasic, Rihanna nu fuge de croieli îndrăznețe și de decupaje care lasa multă piele la vedere. Rihanna s-a impus deja pe piața lenjeriei intime cu multiplele ei colecții lansate sub brandul Savage x Fenty, iar acum țintește către segmentul mamelor și viitoarelor mame cu colecția capsulă.

Noua colecție capsulă este creată de însăși Rihanna și conține trei noi modele de bustiere și un tricou supradimensionat cu imprimeu. Mărimile variază de la XXS la 4XL, iar prețurile variază de la 35 la 60 de dolari. ”Noua colecție-capsulă își propune să acorde încredere și confort mamelor aflate în diferitele etape ale vieții”, spune Rihanna. ”Îmi doresc să arăt că e posibil să fii sexy și să te si simți bine ca părinte”.

Designul celor trei bustiere maternity este inspirat de unele dintre cel mai bine vândute articole ale brandului Savage x Fenty, iar acestea sunt disponibile în mai multe culori – Savage x Cotton , Floral Lace și Savage Not Sorry. Modelel sunt create pentru noile mame și pentru femeile gravide și au un design funcțional, special creat pentru alăptare, cu bretele ajustabile etc.

Tricoul din colecția Maternity a Rihannei are un mesaj amuzant- Make More Babies – Faceți mai mulți copii. Rihanna a ales să fie ea însăși model pentru colecția ei, alături de bebelușul RZA, alături de alte modele cu copii mici.

Foto: Hepta, Dennis Leupold

Related Posts

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…