Monica Cismaru ∙ July 7, 2023 ∙ 2 min read

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare lansată de OLX, și avem ocazia să o vedem pe Anca Dinicu în ipostaza de gazdă în casa Mariei Popovici, în cadrul noului episod Case pe Case By Storia.ro.

Dacă ți-a plăcut felul în care Anca Dinicu și-a îndeplinit rolul de gazdă în casa prietenei sale, îi poți acorda un calificativ pe Case pe Case By Storia.ro.

Anca Dinicu intră în rolul de gazdă pentru casa prietenei ei, Maria Popovici, stand-up comedian.

Maria Popovici locuiește într-un apartament cochet dintr-o zonă verde a Bucureștiului, unde are în apropiere unul dintre cele mai frumoase parcuri. Apartamentul se află într-un complex rezidențial liniștit, separat de agitația marilor bulevarde, și are o panoramă de invidiat de la balcon.

Apartamentul Mariei Popovici, prezentat în amănunt de Anca Dinicu, este compus din living, bucătărie, o baie de serviciu, iar la etaj, unde se ajunge pe o scară circulară, se află dormitorul, dressingul și încă o baie spațioasă.

Fiind mai mereu plecați în turnee prin țară, Maria și soțul ei, Alexandru Minculescu (Mincu), tot stand-up comedian, au preferat până recent o locuință mai mică, în care să se simtă confortabil, dar care să nu le dea prea multe bătăi de cap cu întreținerea ei. Apartamentul poartă amprenta locatarilor și „trădează” hobby-urile și pasiunile lor – biblioteca este înțesată de cărți, pereții sunt decorați cu lucrări artistice primite cadou de la prieteni și tot acolo se află și plăcile de snowboard. Canapeaua oferă o pată de culoare, la fel și pernele decorative contrastante, care te fac să te simți ca într-un adevărat cămin primitor.

Bucătăria, în ciuda faptului că este de mici dimensiuni, este folosită ori de câte ori Maria este acasă. Scara care duce la etaj poate părea intimidantă la început, dar, odată ce ai intrat în dormitorul matrimonial, te cuprinde sentimentul de relaxare – totul este confortabil, iar fiecărui colțișor i s-a găsit o utilitate. Patul domină camera, iar dressingul ascunde comorile vestimentare ale Mariei, verificate în amănunt de Anca. În zona dressingului, Maria își face fotografiile pentru Instagram, unde prezintă diverse ținute.

Urmărește proiectul Storia.ro,  Case pe Case, pentru a vedea și alte vedete cum se descurcă în rolul de gazdă pentru casele altor vedete și alege-ți preferata pe www.casepecase.storia.ro.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…