Monica Cismaru ∙ March 27, 2023 ∙ 3 min read

Un nou power-couple se anunță în peisajul monden internațional- se pare că modelul și actrița Emily Ratajkowski (31 de ani) are o relație cu cântărețul și actorul Harry Styles (29 de ani), care s-a despărțit de câteva luni de Olivia Wilde (39 de ani).

Emily Ratajkowski și Harry Styles au fost văzuți sărutându-se pasional pe străzile din Tokyo. Imaginile cu cei doi îndragostiți au făcut înconjurul lumii – se pare că Emily și Harry au o relație de câteva săptămâni și nu mai încearcă să ascundă pasiunea născută între ei.

emily ratajkowski harry styles

”Harry și Emily ies de ceva timp împreună, petrec timp unul cu celălalt , fără să se afișeze prea mult în public și se bucură unul de compania celuilalt în timp ce Harry este în turneu”, declară o sursă apropiată celor doi. Harry Styles se află în prezent în Japonia unde susține o serie de concerte- parte din turneul său mondial Love On Tour.

emily ratajkowski harry styles

În urmă cu câteva luni, Harry s-a despărțit de iubita lui din ultimii doi ani, actrița și regizoarea Olivia Wilde, și zvonurile că artistul ar avea deja o nouă iubita au început să apară în urmă cu câteva săptămâni.

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate modele la ora actuală și e proaspăt divorțată de tatăl copilului ei, producătorul de film Sebastian Bear MCClard. Modelul nu s-a sfiit să apară alături de mai mulți bărbați iemdiat după despărțirea de soțul ei, care ar fi înșelat-o, și s-a afișat alături de vedete precum Pete Davidson sau de Eric André.

Emily și Sebastian s-au despărțit astă-vară, după ce aceasta a aflat că soțul ei a avut mai multe relații extraconjugale.

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit în noiembrie 2022, invocând că au priorități diferite, care nu le permit continuarea unei relații. Se pare că Olivia Wilde a suferit cel mai mult în urma despărțirii de Harry și i-ar fi fost greu să treacă peste dezamăgirea sentimentală după o relație doi ani. Aceasta se trece si printr-o etapa complicata alături de fostul ei soț, actorul Jason Sudeikis, cu care are doi copii, pe a căror custodie și pensie alimentară se ceartă prin tribunale.

Foto: Hepta

Related Posts

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…

Actorul Tom Selleck și-a publicat cartea de memorii – “You Never Know”

Tom Selleck (79 de ani) și-a lansat cartea de memorii, intitulată ”You Never Know”, pe care a scris-o…