Nicoleta Nicolae ∙ February 24, 2023 ∙ 4 min read

Chiar daca iarna este pe trecute, te mai poți bucura încă de magia zăpezii, la munte, în anumite stațiuni. Printre ele, Poiana Brașov. 

La doar 14 km depărtare de orașul Brașov, se află un tărâm de poveste care atrage an de an mii de turiști. Poiana Brașov este o stațiune recunoscută pentru pârtiile moderne, dar și pentru opțiunile variate de distracție. Așa că, în loc să căutați oferte de ski pe la vecinii noștri, mai bine optați pentru un sejur chiar la noi în țară, pentru că Poiana Brasov este locul ideal pentru o vacanță cu familia, iarna.

Pe lângă aerul curat, priveliști minunate și natura care te înconjoară, copiii pot practica tot felul de sporturi, trasee în aer liber, ski și jocuri care mai de care mai atractive. Asta, în timp ce părinții lor se pot relaxa la SPA, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din zonă.

Centrul de Agrement din Poiana Brașov a fost inaugurat în anul 2017 și are peste 5000 mp de opțiuni de divertisment în interior. Aici copiii și nu numai pot juca bowling, biliard și minigolf, sau se pot aventura în zona de escaladări sau pur și simplu se pot distra la sala cu jocuri electrice și electronice.

Însă, dincolo de toate, Poiana Brașov este locul potrivit pentru pasionații sporturilor de iarnă. Puteți schia pe cele 7 pârtii, fiecare având un anumit grad de dificultate. Așadar, atât începătorii, cât și cei care practică de mulți ani acest sport pot petrece ore bune pe skiuri și încă se mai pot bucura de zăpadă.

Pentru cei care vor să meargă la munte și să relaxeze sau pur și simplu să-și încarce bateriile, Ana Hotels Poiana Brașov îi îmbie cu o gamă atractivă de servicii de cea mai bună calitate.

Centrul SPA se întinde pe 2000 mp și pune la dispoziția turiștilor o piscină foarte mare în interior, alta cu apă caldă în exterior, terapii de detoxifiere, masaje și tratamente faciale variate. În centrul wellness, simţurile îţi vor fi ameţite de răsfăţ şi angajaţii te vor trata ca pe o vedetă.

Ana Hotels Poiana Brașov este destinația ideală pentru întreaga familie, cu restaurant, kids club cu supraveghetor, activități pentru copii și camere spațioase confortabile, pentru un sejur memorabil.

Pozitionarea complexului este ideală pentru cei pasionați de sporturile de iarnă, la doar câțiva pași, aflându-se pârtia Bradul și școala de Ski – Ana Ski & Snowboard School, cu o tradiție de peste 40 de ani în Poiană, dar și o garderobă pentru echipamentele de ski/snowboard, centru de închiriere echipamente, achizitionare a skipass-urilor din recepție, astfel încât experiența oricărei familii de turiști cazată aici să fie una completă și răsfățul de care vei avea parte să rămână în suflet toată viața.

Pentru cei interesați, hotelul a pregătit pachete atractive de iarnă ce includ ski și relaxare fără limite. Detalii pe  www.anahotels.ro/ro/sport/oferte/infinite-ski-escape (cazare, skipass nelimitat, voucher spa si discounturi etc).

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…