Andreea Leta ∙ January 21, 2023 ∙ 2 min read

Cu toate că istoria modernă adoră să o asocieze pe Chanel cu asocierea dintre garderoba feminină și cea masculină, e bine să știi că, de fapt, cele mai multe dintre piese au fost inventate pentru bărbați. Important rămâne faptul că toate aceste piese i se potrivesc atât de bine femeii!

Se spune că este o lume a bărbaților care nu ar fi nimic fără un pic de farmec feminin. Nu știm dacă lumea chiar aparține vreunuia dintre sexe, însă știm că ne place o prezență la costum. Nu putem rămâne indiferente în fața unui bărbat purtând sacoul perfect, dar, cu siguranță, nici el nu poate trece cu vederea o femeie purtând cu mister aceeași piesă. 

Cu toate că nu vorbim ad literam despre hainele bărbaților, liniile masculine revin în preferințele doamnelor, indiferent de eveniment sau de moment al zilei. Siluetele structurate câștigă din nou teren prin piesele ușor cambrate cu revere ascuțite, dar și prin pantalonii cu talie înaltă drepți, evazați sau conici. Din punct de vedere cromatic, în vârful topului rămâne, desigur, negru, însă nuanța vinului roșu și albul imaculat câștigă teren anul acesta în fața nuanțelor puternice din sezonul trecut. 

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor
Catherine Prințesa de Wales, Karlie Kloss, Regina Letizia a Spaniei

Dacă nu ești adepta unui full look masculin, poți insera în ținuta ta office sau casual câteva elemente, precum o pereche de pantaloni sau o cămașă, în tonuri de gri, beige, camel sau alb. Nici reinterpretarea unui costum clasic masculin nu trebuie omisă, mai ales dacă vorbește atât de clar despre personalitatea ta complexă.

Variantele noastre peferate rămân ținutele de seară, în care costumul masculin este pur în valoare prin revere satinate sau prin vipușcă. Dacă ai un date de care vrei să te bucuri din plin, poartă costumul direct pe piele cu o pereche de sandale sau de stiletto într-o nuanță de burgundy. Păstrează un look natural accentuat de mascara și de un blush discret și inserează în lookul tău bijuterii fine. Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie sigură pe feminitatea și pe zâmbetul ei.

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor
Anja Rubik, Drew Barrymore, Judith Light

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…