Andreea Leta ∙ December 29, 2022 ∙ 3 min read

La finalul anului facem un top 10 al celor mai stilate celebrități, în funcție de frecvența cu care au apărut de-a lungul timpului în alegerile săptămânale sau prin modul în care le-am admirat aparițiile în cadrul celor mai importante evenimente din 2022. Iată cine a ajuns în lista noastră: 

Trece încă un an în care abia ne-am putut lua ochii de la vedetele internaționale, fie că ne-am îndreptat atenția spre ținutele de red carpet, fie că ne-am inspirat din lookurile casual, pe care ți le-am prezentat aproape săptămânal pe parcursul lui 2022. Ne-am orientat după frecvența aparițiilor în topuile celor mai bine îmbrăcați, după atenția pe care au primit-o din partea criticilor internaționali și, desigur, după atenția la detalii. Trebuie să știi însă că fiecare lucrează cu stiliști, așa că un mare talent, pe lângă cel artistic, este și alegerea echipei care se ocupă de imagine. Iată cine a ajuns pe lista noastră finală de anul acesta: 

The Ladies 

Anne Hathaway, Sydney Sweeney, Zendaya, Emily Ratajkowski, Taylor Russell

2022 a fost un an foarte bogat în acte artistice și în evenimente de promovare ale acestora, în special în lumea filmului. Așa că nu e de mirare că doamnele care au făcut furori înregistrează performanțe excepționale și în materie de producții, cum ar fi serialul-fenomen Euphoria, ale cărui protagoniste sunt Zendaya și Sydney Sweeney, pe care o regăsim și în primul sezon al White Lotus, sau filmul premiat la Cannes, Bones and All, care o are în rol principal pe Taylor Russell. 

The Gents 

Timothee Chalamet, Austin Butler, Brad Pitt

Și dacă tot am amintit de povestea de dragoste controversată din Bones and All, nu îl putem omite pe Timothee Chalamet, una dintre cele mai elegante apariții de anul acesta. Alături de el pe piedestal se află și Austin Butler, cel care l-a interpretat pe Elvis în filmul cu același titlu, dar și Brad Pitt, un veteran al acestor topuri, care se bucură și de una dintre cele mai recente premiere prin Babylon. 

The Royal Couples 

Regina Letizia și Regele Felipe VI, Prințul William și Catherine, Prinți de Wales

Și pentru că 2022 marchează, din păcate, un moment marcant în istoria monarhiilor, pierderea Reginei, nu ne-am putut abține să nu îi includem aici pe noii Prinți de Wales, William și Catherine, care au strălucit tot anul la fiecare înfățișare publică. Alături de ei se află Regina Letizia și Regele Felipe VI ai Spaniei, un cuplu de o eleganță aparte. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…