A List Magazine ∙ December 29, 2022 ∙ 3 min read

Cea mai tare petrecere a sfârșitului de an se anunță a fi cea de la PRO TV. Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Pavel Bartoș și Raluka au pregătit un super program de divertisment pentru noaptea dintre ani. Printre invitați se află și prezentatoarea Iulia Pârlea, care ne spune cum va petrece sărbătorile, ce tradiții respectă și cu ce gânduri începe noul an.

Ce tradiții de Anul Nou respecți cu sfințenie? Dar care sunt tradițiile pe care le știi, dar nu le respecți?

De Anul Nou, port ceva roșu. E cam singura tradiție pe care o respect în fiecare an. Nu țin morțiș să am bani la mine, de exemplu. De câte ori am avut, nu am câștigat prea mult în anul următor. În schimb, când am uitat să țin banii aproape la miezul nopții, mi-a mers bine.

Cum arată sărbătorile ideale pentru tine?

Alături de oamenii dragi. Nici nu contează unde, doar să fim împreună! Să povestim, să râdem, să mâncăm, să bem un pahar cu vin și să depănăm amintiri.

Cum vei sărbători Crăciunul și Revelionul anul acesta?

De Crăciun, o să vă prezint Vremea. Cineva trebuie să și muncească. Pentru Revelion nu am planuri. Probabil o să merg la Constanța să petrec timp cu fratele meu sau o să plec câteva zile la Atena. Încă nu m-am hotărât. Sunt Balanță, nu mă decid ușor!

Îți pregătești rezoluții pentru 2023? Dacă da, care sunt acestea?

„Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale”. Îmi pregăteam, dar în ultimii ani am înțeles că lucrurile se așază așa cum trebuie să se așeze. Normal, nu o să stau cu mâinile în sân să aștept, o să muncesc pentru ce îmi doresc.

Ce cadou îți dorești de Crăciun (pe lângă sănătate și toate cele bune)?

Pentru că sunt om și eu, pe lângă toate cele bune, mă fură mirajul lucrurilor materiale. Unele îmi sunt chiar necesare. Nu de Crăciun, că e prea din scurt, dar la anul mi-am propus să îmi iau mașină, de exemplu.

Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă de care ai avut parte în preajma sărbătorilor.

Acum câțiva ani, am zis că nu o să gătesc nimic de Crăciun, că nu o să fac nimic. Mă gândisem că vreau să stau să mă uit la filme și să mănânc popcorn! Bun. Pe 24 decembrie, simțeam că nu e chiar ok planul meu, dar am zis că mă obișnuiesc cu ideea! Nu! La 11 noaptea căutam supermarketuri deschise pentru a face cumpărături. La 5 dimineața, în ziua de Crăciun, terminasem salata de boeuf și mă apucam de făcut sarmale. Plângeam și împachetam sarmale. Acum râd și îmi dau seama că în veci nu aș putea să nu fac nimic pentru că am crescut într-o casă în care sărbătorile erau despre familie, brad, gătit și cadouri!

Te rog să transmiți un gând pentru cei de acasă în legătură cu anul care vine.

Celor de acasă le doresc ce îmi doresc și pentru mine: sănătate, iubire, înțelepciune și un dram de noroc atunci când au mai mare nevoie.

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…