Alina Burlacu ∙ December 13, 2022 ∙ 5 min read

O îngrijire corectă care să permită pielii să îşi menţină aspectul tânăr mai mult timp înseamnă mai mult decât folosirea unui produs antirid. Îţi povestim acum tot ce trebuie să ştii despre rutina antirid cu care obţii rezultate foarte bune.

CUM SĂ DAI TIMPUL ÎNAPOI

Dacă ai ajuns deja la etapa aceea din viaţa ta în care liniile şi ridurile au devenit vizibile, înseamnă că, probabil, ai aflat şi că de vină pentru apariţia lor este, în mare parte, soarele. Cum poţi să dai timpul înapoi? Încă nu avem o maşină a timpului, dar avem ceva mai important: informaţia corectă! Aşadar, el este vinovatul: soarele. Semnele de îmbătrânire sunt provocate în proporţie de 80% de expunerea pielii la radiaţiile UV, în special la radiaţiile UVA, emise de soare. Ceea ce puţini ştiu este că aceste radiaţii nu perturbă echilibrul pielii doar vara, ci sunt prezente pe tot parcursul anului, pot pătrunde chiar şi prin nori sau prin ferestre, aşa încât efectele negative asupra pielii se pot resimţi continuu, pe tot parcursul anului. Probabil ştii deja că protecţia solară este cel mai bun produs anti-îmbătrânire, protejând pielea împotriva apariţiei unor semne mai profunde şi împiedicând apariţia altor semne de degradare a pielii. Din păcate, până să realizezi acest lucru, pielea unui adult se confruntă deja cu linii fine sau riduri. Şi revin acum la puterea informaţiei şi la secretul unei rutine corecte anti-ageing: propune-ţi ca, de azi, să foloseşti, zilnic, un produs corector antirid pentru a repara bariera cutanată şi a reda volumul pielii, dar şi un produs de protecţie solară (reaplicat, pe parcursul zilei). Primul pas, de îngrijire ajută la corectarea semnelor de îmbătrânire, dar nu este suficient dacă nu faci şi pasul al doilea, cel de protejare a tenului împotriva apariţiei altor semne noi sau a agravării celor deja existente. Deja pare complicat? Nu este. Vei vedea!

ACŢIUNE MULTIPLĂ, AMPLIFICATĂ

Aşadar, cei doi paşi, corectarea şi protejarea nu înseamnă o rutină de îngrijire mai complicată, nici un buget diferit, pentru că cea mai nouă gamă Anthelios de Fotocorecţie de la La Roche-Posay este formată din produse care nu doar protejează, ci şi corectează semnele de îmbătrânire. Şi asta datorită formulelor speciale, bogate în ingrediente active antirid.

CE POŢI FOLOSI PENTRU CORECTAREA SEMNELOR ÎMBĂTRÂNIRII?

1. Hyalu B5 Serum

Cu Acid Hialuronic Pur cu două greutăţi moleculare diferite şi Vitamina B5 alături de Madecassoside, acest ser concentrat antirid repară bariera cutanată şi redă volumul pielii în doar câteva ore. Are o textură plăcută, care revigorează tenul şi se absoarbe rapid în piele. Acesta este potrivit oricărui tip de ten, inclusiv celui sensibil şi este recomandat de medici dermatologi.

Repară bariera cutanată într-o oră*
Reumple pielea în 4 ore**
-52% Riduri pe frunte***
*Test instrumental, 24 de subiecţi.
**Test instrumental, 40 de subiecţi.
***Studiu Clinic, 46 de persoane.

2. Vitamina C10 Pură Serum

Formula acestui serum conţine 10% Vitamina C Pură, care stimulează producţia de colagen şi redă luminozitatea pielii, Acid Salicilic cu rol în exfolierea uşoară a tenului şi favorizarea regenerării celulare, şi Neurosensina, cu rol în calmarea tenului. Vitamina C10 Pură Serum redă luminozitatea tenului, chiar şi celui mai sensibil, are efect antioxidant, datorită Vitaminei C şi Apei Termale La Roche-Posay din formulă, şi reduce liniile fine şi ridurile.

-15% Vizibilitatea ridurilor şi a liniilor fine*
-26% Vizibilitatea petelor pigmentare**
*Analiza instrumentală, 24 de subiecţi.
**Test clinic, 50 de subiecţi.

3. CE POŢI FOLOSI PENTRU PROTEJAREA PIELII DE APARIŢIA ŞI AGRAVAREA SEMNELOR ÎMBĂTRÂNIRII?

Anthelios Age Correct SPF50

Noua generaţie de produse de protecţie solară nu doar protejează pielea împotriva radiaţiilor UV, dar şi corectează semnele de îmbătrânire. Anthelios Age Correct SPF50 este un produs hibrid, care oferă protecţie UV ridicată şi, prin ingredientele active corectoare, ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire, precum liniile fine, ridurile şi petele pigmentare. La baza noii formule stă tehnologia de filtre UV Cellox-B3 TechTM . Acesta oferă o protecţie foarte ridicată împotriva radiaţiilor UVB, UVA, a radiaţiilor infraroşii de tip A şi împotriva poluării. Formula sa conţine şi Acid Hialuronic Fragmentat, pentru a reduce liniile fine şi ridurile, precum şi Phe-Resorcinol şi Niacinamide, pentru estomparea petelor pigmentare şi calmarea pielii.

Anthelios Age Correct SPF50 poate fi folosit după aplicarea Serumului Hyalu B5, dimineaţa, înainte de a aplica machiajul, sau poate să înlocuiască pasul de corectare complet pentru dimineaţa. Seara, se recomandă folosirea Serumului Vitamina C10 Pură, urmat de Serumul Hyalu B5.

Rezultate dovedite clinic*
Piele fină şi redefinită
Piele radiantă
Potrivit pentru toate tipurile de piele
*Chestionar Auto-evaluare, 53 de voluntari, toate tipurile de piele, 8 săptămâni de studiu.

„Doriţi să vă menţineţi tenul tânăr pentru cât mai mult timp? Vă recomand o rutină anti-aging, simplă şi eficientă, potrivită tuturor tipurilor de ten. Aceasta constă în: curăţarea pielii cu o soluţie micelară, urmată, seara, de aplicarea serului hidratant Hyalu B5, iar dimineaţa, de produsul hibrid de fotoprotecţie Anthelios Age Correct, SPF 50”, spune dr. Mara Mihai, Medic Primar Dermato-venerologie.

Foto: La Roche Posay.

Related Posts

Ce este BB cream: cum să îl alegi pe cel potrivit și să îl aplici corect pe față

BB cream-urile pentru față devin tot mai populare printre femei și domnișoare. Datorită gamei largi de produse disponibile,…

10 produse care fac minuni pentru piele și păr

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi pentru tine! Alege produse specifice pentru piele și pentru păr…

Brain & Body After Work: 5 clinici și saloane din București în care să ajungi primăvara asta

Primăvara asta, fă-ți planuri de dezvoltare și ține-te de ele, fie că este vorba de corpul tău sau…

Ce au în comun Paris Hilton, AI și un spray autobronzant?

De la Barbie la regina pielii cu aspect bronzat, Paris Hilton este una dintre figurile culturii pop care,…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Parfumuri create pe baza neuroștiinței

Charlotte Tilbury, celebrul make-up artist al vedetelor care și-a înființat un brand de cosmetice omonim, se lansează acum…

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…