A List Magazine ∙ October 31, 2022 ∙ 3 min read

Din garderoba unei femei rafinate nu trebuie să lipsească lenjeria intimă de calitate, cu detalii fine, care să-i ofere acel capital de încredere și de senzualitate subtilă.

Piesele de la Victoria’s Secret s-au numărat dintotdeauna în topul preferințelor clientelor din România, iar faptul că un al doilea magazin al brandului s-a deschis recent în AFI COTROCENI Shopping Mall nu poate decât să ne bucure că avem ocazia să ne alegem piese de lenjerie intimă confortabile, șic, care să ne îmbrace ca doua piele.

Victoria’s Secret

Noul magazin Victoria’s Secret din AFI COTROCENI Shopping Mall prezintă o selecție variată de sutiene, chiloți și lenjerie intimă ale brandului și, bineînțeles, o multitudine de colecții noi, precum Dream Angels.

Magazinul este acum deschis și se alătură celor peste 1 350 de magazine Victoria’s Secret din întreaga lume, pe lângă site-ul online https://victoriassecret.ro/.

Pe lângă articolele del enjerie intimă, magazinul conține și produse de înfrumusețare, inclusiv colecții moderne, inspirate de modă, parfumuri fine, îngrijire corporală și îmbrăcăminte, precum și Victoria’s Secret PINK.

Victoria’s Secret

Magazinul are un design inovator și face parte din noul concept de retail abordat de brand, Store of the Future, oferind o experiență unică tuturor clienților.

Store Of The Future oferă o navigare simplificată pentru a ghida fără efort clienții, o atmosferă modernă în ceea ce privește cabinele de probă, precum și o experiență de cumpărături primitoare și fără probleme.

În noul magazin vor fi disponibile și întâlniri personalizate, unu-la-unu, pentru ajustarea sutienului, cu experți special instruiți în materie de Bra Fitting. Aceste sesiuni nu necesită programare, iar accesoriile pentru sutiene sunt gratuite.

Victoria’s Secret

Alături de lenjeria intimă de calitate înaltă, va exista și Victoria’s Secret Beauty, unde parfumuri, bodymist-uri și alte produse vor fi disponibile. Magazinul va dispune și de cel mai nou și fin parfum al brand-ului, Bare Eau de Parfum, care celebrează individualitatea și auto-exprimarea printr-o campanie cu o distribuție feminină diversă.

Despre Victoria’s Secret:

Victoria’s Secret (NYSE: VSCO) este cel mai mare retailer de lenjerie intimă de specialitate din lume, care oferă o gamă largă de colecții moderne, inclusiv sutiene, chiloți, lenjerie casual și articole sportive, precum și parfumuri și produse de îngrijire corporală. Cu peste 1 350 de magazine în întreaga lume și cu o forță de muncă predominant feminină de peste 25 000, Victoria’s Secret se mândrește cu cea mai mare echipă de experți specializați în brafitting din întreaga lume. Victoria’s Secret se angajează să inspire femeile din întreaga lume cu produse și experiențe care le susțin rutina de îngrijire și le oferă încredere de sine, creând în același timp conexiuni pe tot parcursul vieții și susținând schimbările pozitive.

Related Posts

MET Gala 2024: AMR doar o săptămână, așa că iată tot ce trebuie să știi despre acest eveniment

Având o tradiție de peste 70 de ani de eleganță, excentricitate și strălucire, MET Gala este, fără îndoială,…

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…