A List Magazine ∙ October 10, 2022 ∙ 3 min read

Cel de-al doilea episod al ediției de toamnă #GataDeBusiness, realizat de Raiffeisen Bank și moderat de către Andreea Esca, este în primul rând o discuție onestă despre cum visele chiar pot deveni realitate, mai precis cum pot deveni ele business-uri funcționale, dacă doar ai încrederea și pasiunea Anetei Neagomir, fondatoarea Jumping House din Cluj.

Poate atipic pentru majoritatea poveștilor de business, dar tocmai de aceea atât de frumoasă și generatoare de speranță, povestea Anetei Neagomir a început într-o vacanță de relaxare în SUA, unde, cumva din întâmplare, Aneta și soțul ei au regăsit potențialul unei afaceri de succes: un loc unde atât adulții cât și copiii pot sări, și la propriu și la figurat, de fericire.

Se pare că „din întâmplare” este laitmotivul experiențelor fondatoarei Jumping House care, cu o energie debordantă, optimism și deschidere către comunicare, a găsit mereu soluțiile pentru a-și pune ideile în practică sau, mai degrabă, soluțiile au venit către ea. Așa cum a fost și întâmplarea de a găsi, exact când era pe punctul de a își pierde speranța, un spațiu perfect pentru ceea ce își imagina să fie un loc cu trambuline și alte accesorii sportive pentru distracție. Sau așa cum a citit, în Social Media, anunțul despre programul de finanțare factory by Raiffeisen Bank, despre care inițial Anetei i se părea aproape ireal, și la care a aplicat chiar cu puțin timp înainte de termenul limită.

Astfel, un concept complet nou în spațiul autohton, dorința de a oferi celorlalți joc, joacă, bucurie și libertate, un an de căutări, și alți câțiva de investiții pe care nu le preconiza, dar fără nici măcar o zi în care să-și dorească să renunțe, Aneta a reușit, iar în prezent împărtășește cu cei din jur lecțiile pe care și ea le-a învățat la timpul oportun.

Despre cum poți începe o afacere cu un sprijin financiar ca cel pe care Aneta Neagomir, împreună cu soțul său, l-au primit în urma parteneriatului cu Raiffeisen Bank, dar și despre cum tot prin resorturi bancare au reușit să își crească afacerea, trecând la următorul nivel, poți descoperi în video-ul de mai sus. Așa cum, la fel de bine, poți afla cât de important e să ții cont de feedback-urile clienților tăi, care îți pot îmbunătăți considerabil afacerea, dar și ce carte esențială de management a ajutat-o pe fondatoarea Jumping House.

În încheiere, aș vrea să îți las un gând pe care Aneta Neagomir l-a împărtășit Andreei Esca, și care uneori poate muta munții din loc: „În momentul în care ai curaj, și comunici, ți se pot întâmpla numai lucruri bune.”

Tu ești #GataDeBusiness? #GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu factory by Raiffeisen Bank, programul prin care îți finanțăm ideea de afaceri!

Related Posts

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…