Andreea Leta ∙ September 30, 2022 ∙ 2 min read

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale celor prezenți la mult așteptatele show-uri. De la actrițe la supermodele, toată lumea pare îndrăgostită de o tendință atemporală!

Săptămânile modei continuă încă la Paris, acolo unde numeroase celebrități participă la cele mai importante evenimente de fashion. Show-urile au rezervat primele rânduri celor care ne inspiră de obicei prin ținutele de pe covorul roșu sau din viața de zi cu zi. Iată ce tendință am descoperit că a fost un hit la Paris zilele acestea: 

Despre negru se spune încă din secolul 15 că este culoarea modei, dar fiecare decadă are particularitățile sale atunci când vine vorba de eterna fascinație pentru misterul și senzualitatea acestei nonculori. În acest sezon am fost surprinși să vedem diverse influențe care ne vor inspira atât în alegerile ținutelor casual, cât și în opțiunea pentru lookurile de seară sau pentru evenimente speciale. 

Charlotte Gainsbourg; Anja Rubik; Ginevra Mavilla; Hailey Baldwin Bieber

Una dintre cele mai puternice influențe sunt cele care vizează perioada anilor ’80. Vorbim despre un aer rock al ținutelor, o adevărată poveste de dragoste legendară ilustrată prin asocierea hainelor cu muzica. Vorbim despre rochii mini, jachete din piele, platforme sau tocuri cui înalte și, cel mai important, despre colanții sau dresurile semitransparente, un accesoriu must-wear al momentului. 

Alexia Gredy; Chiara Ferragni ; Carla Bruni-Sarkozy; Kate Moss

Senzualitatea poate fi subliniată și prin ținute ceva mia clasice, dar pentru că vorbim despre etalarea ținutelor în cadrul prezentărilor de modă, totul are un twist extravagant. Costume masculine 70s, pălării, jachete cu diverse texturi și nelipsitul ruj roșu. Ce poate fi mai sexy!?

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei
Kozue Akimoto; Richie Shazam; Romee Strijd; Zoe Kravitz

Cel mai bun aspect legat de ținutele all black este că sunt spectaculoase fără a fi neapărat ostentative. O rochie din piele cu o croială 80s, un palton satinat sau din piele, sau chiar simpla rochie mini cu o croială în A, pot fi piesele-cheie ale unui look pe care nu îl poți trece cu vederea!

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…