A List Magazine ∙ October 5, 2022 ∙ 2 min read

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert făcut în familie într-un business. Rețeta explicată într-un interviu cu Bogdan Mustocea, owner Delice Waffle.

Care este povestea Delice Waffle? Cum a început totul?

Povestea “Delice Waffle” a început în anul 2017, când am participat prima dată la “Târgul de Crăciun”, în inima orașului Cluj-Napoca. Încă din prima zi, am avut un succes neașteptat, chiar și pentru noi ! Eu și Laura eram singurii angajați din acea vreme… Țin minte că aveam cozi uriașe, zilnic, iar clienții erau foarte încântați! Dar totul a început de la o idee de-a mea, pe care am avut-o în 2013, în perioada când eram plecat în Atlantic City, America.  Acolo m-am îndrăgostit de “cultura Waffles”. Experiența avută în vânzări și pasiunea pentru acest desert au creat baza acestui business.
Cine face aceste deserturi minunate? Și care ar fi ingredientul care atrage consumatorii?

Echipa noastră devenită “parte din familie” face acum acest desert. Avem o rețetă proprie dezvoltată sub Brandul Delice Waffle. Folosim zilnic ingrediente de calitate, fructe proaspete, iar acest lucru ne face să ne adaptăm la sezon și la nevoile clienților.

Cine este în spatele businessului?

Oamenii din spate care au creat de la zero acest concept sunt eu, Bogdan Mustocea și soția mea, Laura. Suntem mândri că, în ultimii 5 ani, am reușit să construim un business în continuă creștere pe piață.

Cât de greu este să ai un business de acest gen, în România?

Cel mai greu pentru noi a fost perioada pandemică. Lipsa evenimentelor a avut un impact major, dar chiar și așa, am reușit să fim prezenți la evenimente mai mici. Însă, anul acesta, am bifat evenimente mari precum: Electric Castle Festival, Untold Festival, Street Food Festival. De asemenea, am avut colaborări la petreceri private.

Ce planuri de viitor aveți?

În viitor, ne dorim ca brandul Delice Waffle să fie prezent și în alte orașe din țară, de aceea, momentan lucrăm la un plan cu o variantă de franciză.

Foto: PR.

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…