A List Magazine ∙ June 7, 2022 ∙ 3 min read

OPPO, partener premium al Roland Garros pentru al 4-lea an la rând, îmbină lifestyle-ul unic, vibrant, al turneului Roland Garros cu tehnologia de ultimă oră a flagship-ului Find X5 Pro prin noua propunere de brand „Inspiration Ahead”, cu uimitoarea activare – campania Inspirational Light.

OPPO își dorește să aducă inspirație fanilor tenisului cu tehnologia sa avansată de imagistică pentru a asista, a surprinde și a împărtăși momentele de pe teren.

oppo

Datorită sistemului său avansat de imagine, cel mai nou flagship OPPO, Find X5 Pro, este telefonul perfect pentru fanii tenisului. Alimentat de NPU-ul de imagistică MariSilicon X, proiectat de OPPO, Find X5 Pro oferă capabilități de imagine recunoscute în industrie, permițând fanilor tenisului să capteze videoclipuri 4K Ultra Night și fotografii sportive reușite.

oppo

Pornind de la sprijinul global pentru starurile tenisului din acest an, OPPO a lansat campania Inspirational Light, în care fanii tenisului din întreaga lume au fost încurajați să transmită mesaje de susținere, care au fost apoi folosite pentru a crea imagini în lumini surprinzătoare, prezentate în fiecare seară pe terenul de zgură roșie.

oppo

La sfârșitul fiecărui meci de seară, când luminile stadionului au fost stinse, echipa de pictură cu lumină a OPPO a transpus cele mai bune comentarii ale fanilor, folosind modul de fotografie în lumină scăzută de la OPPO Find X5 Pro. Imaginile au fost surprinse de OPPO Find X5 Pro, cu fotografii și videoclipuri postate pe rețelele sociale.

Camera performatului Find X5Pro, cu unghi larg, dispune și de un sistem de stabilizare OIS cu cinci axe, primul de acest fel, care se îmbunătățește cu fiecare utilizare, pentru a contracara tremuratul mâinii, a reduce zgomotul și a clarifica scenele.

oppo

În cadrul turneului 2022, între 16 mai și 5 iunie, OPPO, care s-a bucurat de o vizibilitate extinsă, a prezentat „RG x OPPO Photo Gallery”, o expoziție digitală de fotografii realizate exclusiv cu OPPO, Aceasta a fost realizată cu telefonul Find X5 Pro care și-a prezentat astfel potențialul imens de a surprinde imagini unice.

oppo

Prin „Inspiration Ahead”, OPPO ne încurajează să rămânem hotărâți și grațioși în timp ce înfruntăm furtuna și spargem stagnarea. Participarea la evenimente sportive este importantă pentru OPPO, pentru a transmite spiritul comun de inspirație și pentru a comunica experiența de inovare tehnologică cu utilizatorii săi globali.

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…