Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă

Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă este recomandarea lui Adi Hădean pentru acest weekend.
Vă îndem să fiți creativi și să vă jucați cu tot ce ne oferă mama noastră bună, mama natură. spune Chef Adi Hădean.
Ingrediente pentru Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă
Pentru blat:
- 200 g albuș
- 200 g zahăr tos
- 100 g unt
- 200 g făină
- 20 ml rom
- 5 g praf de copt
- Coaja rasă de la o lămâie
- Sucul de la o lămâie
- lingură rasă de gris
- 5 tije de rubarbă + o lingura de zahăr
Pentru bezea:
- 150 g albuș
- 150 g zahăr
- Coaja de la o lămie
- lingură suc de lămâie
În plus:
- hărtie de copt și puțin unt pentru uns tava

Modalitate de preparare Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă
Pregătire ingrediente pentru pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă
În primul rând, am spălat bine bine tijele de rubarbă și lămâia, am cântărit toate ingredientele și m-am apucat de treabă.
Am început cu tijele de rubarbă pentru că acestea trebuie să stea puțin cu o lingură de zahăr cât să își lase puțin din suc. Așadar tijele de rubarbă gata spălate, le-am decojit frumos de coajă și le-am tăiat bucățele mici, circa 2 – 3 cm. Apoi le-am pus într-un bol și am presărat lingura de zahăr peste acestea. Le-am lăsat la odihnit până mi-am pregătit și restul ingredientelor.
Am dat coaja de lămâie pe răzătoare, apoi am stors sucul de lămâie, am topit untul. Praful de copt l-am cernut peste făină și l-am încorporat cu o spatulă.

Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă este recomandarea lui Adi Hădean pentru acest weekend.
Vă îndem să fiți creativi și să vă jucați cu tot ce ne oferă mama noastră bună, mama natură. spune Chef Adi Hădean.
Ingrediente pentru Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă
Pentru blat:
- 200 g albuș
- 200 g zahăr tos
- 100 g unt
- 200 g făină
- 20 ml rom
- 5 g praf de copt
- Coaja rasă de la o lămâie
- Sucul de la o lămâie
- lingură rasă de gris
- 5 tije de rubarbă + o lingura de zahăr
Pentru bezea:
- 150 g albuș
- 150 g zahăr
- Coaja de la o lămie
- lingură suc de lămâie
În plus:
- hărtie de copt și puțin unt pentru uns tava

Modalitate de preparare Pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă
Pregătire ingrediente pentru pandișpan cu rubarbă și bezea crocantă
În primul rând, am spălat bine bine tijele de rubarbă și lămâia, am cântărit toate ingredientele și m-am apucat de treabă.
Am început cu tijele de rubarbă pentru că acestea trebuie să stea puțin cu o lingură de zahăr cât să își lase puțin din suc. Așadar tijele de rubarbă gata spălate, le-am decojit frumos de coajă și le-am tăiat bucățele mici, circa 2 – 3 cm. Apoi le-am pus într-un bol și am presărat lingura de zahăr peste acestea. Le-am lăsat la odihnit până mi-am pregătit și restul ingredientelor.
Am dat coaja de lămâie pe răzătoare, apoi am stors sucul de lămâie, am topit untul. Praful de copt l-am cernut peste făină și l-am încorporat cu o spatulă.