A List Magazine ∙ May 25, 2022 ∙ 2 min read

Săptămâna trecută vedete, influenceri și cunoscuți ai zonei mondene s-au reunit pentru a testa noul meniu al restaurantului Aperto situat în incinta București Mall, meniu special creat pentru ca fiecare invitat să exclame la finalul experienței culinare: “Mamma Mia!”.

Restaurantul Aperto (http://www.restoaperto.ro) deschis în urma cu 5 ani este mix-ul perfect dintre conceptul modern-minimalist și gastronomia italienească tradițională. Acesta dispune de 3 zone de gătit, respectiv pasta, grill și pizza station la care se alătură zona denumită generic “Academy”, o zonă de live cooking, plus un bar generos atât ca întindere cât și ca meniu de cocktails.

Miercuri 18 mai, Aperto împreună cu București Mall (https://bucurestimall.ro) au organizat un eveniment ce a marcat lansarea unui nou meniu modern-italian, cu un look nou și o savoare îmbogățită. La eveniment au participat Gina Chirilă, Alexia Eram, Mario Fresh, Viviana Sposub, Carmen Grebenisan, Natalia Mateut, Xonia, George Burcea, Emil Rengle, Otniela Sandu, Maria Vigheciu, Silvia Popescu și multi alți influencer și personalități ale vieții mondene.

Invitații s-au bucurat de preparate savuroase precum vitello tonnato, carpaccio de caracatița, creveți alla siciliana, salată cu fructe tropicale, paste Vesuvio cu pesto și stracciatella, spaghetti cu sfecla sos de ricotta și trufe, risotto a la marinara, caracatița la grătar și spectaculosul Tomahawk de vita dar și o selecție inedită de pizza pe care vă invităm să o descoperiți în restaurant.

Atmosfera a fost una vibrantă, la eveniment participând atât un cunoscut DJ al vieții de noapte cât și un saxofonist ce a animat live atmosfera și un magician mentalist ce a performat diverse trucuri inedite cu cărți de joc. 

Restaurantul Aperto, aflat in Calea Vitan 55-59 în incinta București Mall, reprezintă o invitație deschisa către relaxare, fiind un loc unde sa socializezi cu prietenii și familia în timp ce savurezi preparate italienești delicioasa. Aperto este deschis zilnic între orale 10:00 – 22:00 și este un loc idea pentru orice moment al zilei, de la un brunch relaxat până la o cină romantică sau un prânz de business. (P)

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…