A List Magazine ∙ May 14, 2022 ∙ 3 min read

Disneyland Paris a deschis porțile spre lumea poveștilor pe 12 aprilie 1992. Încă de atunci, ajută oamenii din întreaga lume să evadeze din rutină și să pătrundă în lumea poveștilor, în universul magic al basmelor, unde toată lumea trăiește fericită până la adânci bătrâneți.

Anul acesta, tărâmul magiei, al viselor devenite realitate și al personajelor mult iubite din povești împlinește 30 de ani, iar acesta este un motiv excelent pentru a sărbători adecvat, chiar acolo, la Paris.


Disneyland Paris este cel mai mare parc tematic dintre cele patru inspirate din lumea lui Walt Disney. De asemenea, este unul dintre puţinele parcuri care găzduieşte un al doilea parc tematic: Studiourile Walt Disney.

Aceste două parcuri magice imense te așteaptă cu peste 50 de atracții. Printre acestea, Pirates of the Caribbean, Indiana JonesTM and the Temple of Peril, Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy, The Twilight Zone Tower of Terror™, Cars Quatre Roues Rallye.

Întâlnire cu personajele Disney

Disneyland Paris este o destinație de vacanta potrivită pentru intreaga familie, fiind un loc în care personajele preferate ale copilăriei, precum Mickey Mouse, Minnie, Pluto sau Donald Duck pot fi admirate chiar în mediul lor magic. Întâlnirea personajelor de la Disneyland, indiferent de vârstă, este o experiență inedită. Nu puteți rata ocazia de a-l îmbrățișa pe Mickey sau a întâlni frumoșii prinți și frumoasele prințese Disney!

Ca să fie o experiență unică, optați pentru cazare într-unul dintre hotelurile din interiorul parcului.

Ia masa cu personajele Disney

Pe lângă o simplă întâlnire efemeră cu personajele Disney, aveți ocazia să petreceți mai mult timp cu acestea, bucurându-vă totodată de delicii culinare, luând micul dejun, prânzul sau cina cu acestea. Tarifele pornesc de la 41 de euro/adult și 35 de euro/copil pentru astfel de activități.  

Experiența de a vizita Disneyland Paris este cu siguranță necesară cel puțin o data în viață, cu atât mai mult acum, având ocazia să sărbătoriți cei 30 de ani de existență a parcului și pe parcursul anului sunt o mulțime de evenimente unice datorită aniversării.

Iată câteva sfaturi care să te asigure că întreaga familie se bucură la maxim de magia oferită de ambele Parcuri Disney®.

► Descarcă aplicația mobilă gratuită Disneyland® Paris –disponibilă pentru iPhone® și Android™, astfel încât să poți accesa instantaneu informații despre atracții, restaurante, magazine, spectacole și parade, inclusiv orele de deschidere și orele de așteptare ale parcurilor.

► Timp magie în plus – Ca oaspete al hotelurilor Disney, ai o ora magica extra in Parcurile Disney®, inainte de ora deschiderii oficiale.

Disney Special Activities – Pentru ca șederea ta să fie memorabilă, Disneyland Paris îți va sta la dispoziție și cu alte servicii exclusive – de la tururi cu ghid VIP și petreceri în cameră, până la cereri în căsătorie. (sursa Happytour)

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…