Monica Cismaru ∙ May 12, 2022 ∙ 2 min read
Kevin Spacey (62 de ani) este reprimit în lumea bună a filmului după ce, timp de cinci ani, a fost exclus din cercurile cinematografice din cauza unui scandal sexual izbucnit în 2017.

Actorul a fost acuzat de hărțuire sexuală și a fost înlăturat atunci din distribuția serialului al cărui protagonist era, House of Cards, dar din alte alte producții pe care le avea în derulare.

kevin spacey

Acum, se pare că păcatele actorului au fost trecute cu vederea, iar acesta face parte din distribuția unui nou proiect ambițios- ”1242 – Gateway To The West”, în care va juca alături de Eric Roberts, Christopher Lambert și de Terence Stamp. Filmul este o coproducție britanico-ungaro-mongolă și prezintă povestea fiului lui Ginghis Han – Batu Khan, care a fost ales conducător al teritoriului vestic al Mongoliei.

Batu Khan a fost un comandant militar iscusit, care a câștigat bătălii din China și până în Persia și căruia i s-a acordat responsabilitatea de a invada Europa. Totuși, în 1242, Batu Khan este confruntat de un om profund spiritual, iar destinul său este legat și de un castel din Ungaria, elemente ce stopează invazia sa în Europa și care îi provoacă decăderea. Filmările vor începe în această toamnă în Ungaria și în Mongolia, iar regia filmului va fi semnată de maghiarul Peter Soos.

kevin spacey

Kevin Spacey va interpreta unul dintre rolurile principale din drama istorică 1242 – Gateway To The West. Anul trecut, actorul a colaborat cu actorul și regizorul italian Franco Nero pentru filmul The Man Who Drew God, care prezintă povestea unui artist orb ce pictează oamenii după vocea lor și care este acuzat pe nedrept de abuz sexual asupra unui copil. Rolul principal a fost interpretat de Franco Nero, în timp ce Spacey a avut un rol minor ca detectiv de poliție. Filmul în care joacă și Faye Dunaway nu a fost încă lansat.

Procesul de hărțuire sexuală împotriva lui Kevin Spacey încă este în derulare, iar acesta a fost intentat de Anthony Rapp, un actor care pretinde că Spacey i-a făcut avansuri sexuale când acesta încă era minor, în urmă cu aproximativ 30 de ani. Spacey a negat orice acuzație.

Foto: Hepta

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…