Andreea Leta ∙ March 14, 2022 ∙ 6 min read

De câteva săptămâni, lumea pare că s-a oprit în loc, iar toată grija și atenția noastră este, evident, îndreptată spre situația tensionată de la graniță, către cei care au nevoie de ajutorul nostru și către informațiile importante care vin zi de zi. Însă dacă simți nevoia de un moment de respiro pentru câteva minute, îți propunem să facem o trecere în revistă a celor mai recente evenimente, care la momentul acesta, par să se desfășoare într-o altă lume. 

În weekend, două evenimente importante red carpet au avut loc: Critics Choice Awards și decernarea premiilor BAFTA. În condiții normale, am fi așteptat cu sufletul la gură celebrele gale, însă acum ne rezumăm la un moment de respiro. Deci, să îl începem: 

Sfârșitul pandemiei vine cu un weekend plin de strălucire, la propriu, la câteva evenimente și gale care ni le aduc din nou în atenție pe cele mai în vogă celebrități internaționale. Dintre toate, ne-am oprit la două dintre ele, unele dintre cele mai importante din industria cinematografiei. Premiile BAFTA și Cristics Choice Awards și-au ales preferații seara trecută. 

Ținutele nu se lasă mai prejos decât ne-am fi așteptat, iar tendințele par mai evidente ca oricând. Stiliștii au optat anul acesta pentru un stil clasic, cu puternice influențe Old Hollywood, limitând paleta cromatică la trei dintre cele mai puternice nuanțe ale tuturor timpurilor. Iată cine a intrat în topul preferințelor noastre. 

Ladies in red 

Dacă vorbim despre red carpet, nu putea lipsi tocmai roșul din preferințele de anul acesta. Nuanțele aprinse sau tonurile care se apropie de burgundy au fost alegerile perfecte pentru Selena Gomez, Kathryn Newton și pentru Haley Bennett, care a optat pentru un look spectaculos, marcat de o rochie cu crinolină. 

Mysterious black

Negru nu a lipsit și nu va lipsi niciodată de pe red carpet. Ținutele statuare, pe liniile trupului, croielile ce dau efectul de trup de zeiță, au fost opțiunile unor personalități precum Naomi Campbell, Jessica Plummer, Caitriona Balfe și Adwoa Aboah, care a atașat rochiei o panglică în nuanțele steagului Ucrainei.

Emma Watson

Sequins in beige 

Kristen Stewart

Apariția noastră preferată îi aparține lui Kristen Stewart, care a purtat o rochie și un beauty look demne de un top al celor mai bune ținute ale tuturor timpurilor, din istoria tuturor evenimentelor. Pentru materiale asemănătoare, cu aplicații din paiete în tonuri de beige sidefat sau cu tente aurii, au optat și Jean Smart și Mandy Moore

Floral embroidery

Lea Seydoux și Jada Pinkett Smith au mizat pe broderii sau jacard cu motive botanice, în lookuri prețioase ale căror piese principale au fost rochiile care le-au conturat perfect siluetele. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…